Nový herní obchod a změny interface
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový herní obchod a změny interface

Nový herní obchod a změny interface

David Růžička

David Růžička

16. 11. 2012 08:41

V nadcházejícím patchi si pro nás Riot přichystal nové funkce obchodu a nový grafický herní interface.

Reklama

Tyto dvě změny jsou neodmyslitelně propojeny a jsou ochutnávkou toho, co přijde v sezóně 3. Shop je pozměněný poměrně dramaticky, ale ve výsledku by to mělo usnadnit a zpřehlednit nakupování a hlavně pomoci začátečníkům vybrat správný item pro danou situaci. To se ale bude hodit všem s tím závalem nových itemů které mají přijít.

{youtube}http://www.youtube.com/watch?v=qEKshYRLW8I&list=UUV5QJ9G4DOY63wzNGt0xWvg&index=1&feature=plcp{/youtube}

Update Ingame Obchodu

Kromě grafického updatu nyní obchod nabízí více možností jak rychle a efektivně filtrovat předměty které hledáte. To obnáší vyhledávací funkci (budete googlit), lepší možnosti filtrování, několik typů rozvržení a mnohé další.

Ty hlavní změny:

1) Kategorie itemů jsou nyní přístupné po jediném kliknutí. Navíc si můžete zapnout více filtrů pro usnadnění hledání specializovaného itemu (Attack Damage + Crit Chance > IE).

2) Po vybrání itemu se zobrazí jeho komponenty, jejich jednotlivá cena a každý další item který se z něj dá postavit (odpadne nutnost hledat například AP itemy z Blasting Wand jen proto, že nejsou v těch prvních 6ti doporučených).

3) Nová vyhledávací funkce – fulltext (jako když hledáte na seznamu nebo googlu). Dokonce rozpoznává slengové termíny, takže stačí napsat „BT“ a najde vám Bloodthirster.

4) Můžete si přepínat mezi výpisem pod sebe a zobrazením ikon. Při zobrazení ikon samozřejmě uvidíte mnohem více předmětů.

5) Pro každého championa přibyly nové itemy mezi doporučenýma, navíc se nyní dělí do kategorií podle využití (počáteční itemy, na výdrž v lince, obranné itemy, agresivní itemy).

 Grafické změny HUD (Heads-up display)

Kromě nového grafického zpracování (stylu) přináší nový HUD také několik vylepšení. Mezi ně patří specificky tyto:

1) Současná úroveň vylepšení vaší schopnosti se nyní zobrazí pod ikonou a klávesová zkratka k ní přiřazená se objeví přímo na tlačítku.

2) Okýnka v „batohu“ (item sloty) jsou nyní jasně označeny klávesovou zkratkou, aby bylo lépe vidět, které jsou použitelné (aktivní abilita, konzumující) a která klávesa je aktivuje.

3) Tabulka se skórem v pravém horním rohu byla upravena pro lepší čitelnost.

Aby vám neunikla žádná informace, přidejte si nás na facebooku Tryhardu

http://www.facebook.com/tryhardcz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama