Novinky League of Legends Článek Nový cinematic ukazuje demacijské sestry, starého Yasua a neúspěšný lov Kindred

Nový cinematic ukazuje demacijské sestry, starého Yasua a neúspěšný lov Kindred

Giry

Giry

10. 1. 2024 16:16

Opět jsme se vrátili do starých kolejí úspěšných cinematiců League of Legends. A oproti minulému roku se tentokrát vide vskutku povedlo.

Reklama

Je nutné si připomenout slib Riotu ke konci minulého roku, že veškerý obsah, který od té doby vyjde, bude přesně zapadat do jednotného lore. Příběhy už se nebudou lišit mezi jednotlivými médii, a proto i tento cinematic přesně zapadá to příběhů světa League of Legends.

Video ukazuje tři scény. V té první brání město v Demacii dvě sestry - Kayle a Morgana - před Aatroxem. V minulosti obě bojovali bok po boku, poté se jejich cesty rozdělily. O jejich příběhu se dozvíte více třeba i v singleplayerové hře The Mageseeker.

Poté ve videu skočíme na časové ose naopak do budoucnosti. V další scéně totiž Yasuo už jako starý pán chrání vesnici v Ionii před nájezdníky. Třetí scéna pak ukazuje současnost. Kindred jako představitelé smrti si přišli pro Tryndamera, ale ten odmítá zemřít. Poté ho od smrti zachrání jeho žena Ashe.

Animace ve videích vyšly z dílny zkušeného francouzského studia Unit Image, které už můžeme znát z videí jako The Call nebo úvodního traileru ke spuštění Legends of Runeterra. O hudbu se postarali Kole Hicks, skupina 2WEI a zpěvačka Mary Clare Clemons. První zmiňovaný má na svědomí písně jako Giants, Fiddlesticksovo téma a mnoho dalších hudebních videí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama