Nový cinematic ke startu sezóny vyjde zítra, připomeňte si ty předchozí
i Zdroj: Riot Games
Extra League of Legends Článek Nový cinematic ke startu sezóny vyjde zítra, připomeňte si ty předchozí

Nový cinematic ke startu sezóny vyjde zítra, připomeňte si ty předchozí

Giry

Giry

9. 1. 2024 16:14

S výjimkou loňského roku tvoří videa k začátku každé sezóny důležitý a ikonický moment pro všechny hráče League of Legends. Většina z nich rozhodně stojí za připomenutí.

Reklama

První video k začátku sezóny nám Riot představil v roce 2018. Jmenuje se The Climb a ukazuje několik šampionů v soubojích. Na poslední záběr tohoto videa, kde se Lucian probojovává skrze hordy monster na stínových ostrovech až k Threshovi, aby z jeho lucerny osvobodil svou ženu, navázali vývojáři o rok později dalším cinematicem, který si přichystali na vydání Senny do hry.

O rok později spatřil světlo světa asi nejznámnější hudební počin mezi videi ke startu sezóny. U Awaken si hráči chválili nejen samotnou píseň, ale i do detailu zpracované dechberoucí vizuály a také příběh videa, který rozšířil lore několika šampionům jako Irelia nebo Camille.

V roce 2020 jsme dostali variaci na song Warriors od Imagine Dragons, který doprovázel hymnu ke světovému šampionátu v roce 2014. Také zde Riot představil několikš šampionů v situacích spojených s jejich příběhem. Caitlyn a Vi chrání Piltover před nebezpečím ze Zaunu, Sylas s žoldáky z Freljordu napadá Demacii a Ezreal hledá staré artefakty.

Pro nadcházející rok zvolil Riot oproti hudebnímu videu příběhový trailer se Sennou a Lucianem, kteří brání Viegovi v jeho postupu. Celá sezóna 2021 se měla točit právě kolem Ruination a Strážců světla, jenže kvůli celosvětové pandemii k mnoha projektům došlo ke zpožděním nebo vůbec. Nic to ale neubírá kvalitě úvodního videa s názvem Ruination.

V roce 2022 se Riot vrátil k hudebnímu videu a my jsme dostali The Call. Další ze série úlomků příběhů několika šampionů znovu uchvátila nejen hudbou ale i vizuálním zpracováním. Hráči už si zvykli na vysoký standard.

Právě kvůli tomu, že laťka byla nastavena tak vysoko, se všichni těšili i loňský rok na to, s čím Riot přijde. Ovšem tímto počinem se zavděčil jen málokomu. Video The Brink of Infinity pobouřilo League of Legends komunitu natolik, že Riot rychle přispěchal s omluvou a slíbil, že příští rok nám vše vynahradí.

A tím se dostáváme do současnosti. Už zítra ve 4 hodiny odpoledne vyjde video s názvem Still Here. Měl by se v něm objevit Aatrox a Tryndamere. Držme si tedy palce, ať to dopadne lépe, než loňský rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama