Nový champion - Draven
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nový champion - Draven

Nový champion - Draven

derk

derk

1. 6. 2012 10:57

Nový champion se opět blíží! Pojďme se podívat na video preview jeho abilit.

Reklama

Champion se jmenuje Draven, podle abilit i vzezření to vypadá na bruisera / antibruisera. Jeho autoattack je ale ranged. Takže si nejsem jistý jak a kde se bude hrát. Buďto půjde o klasické AD carry nebo o anticarry nebo o bruisera nebo o antibruisera. Kit má uzpůsoben prakticky na všechny z těchto rolí.

 

 

Wicked Blades (passive): Draven's Critical Strikes deal bonus physical damage over time. Spinning Axe also causes this effect even if it does not Critically Strike.

Jednoduše řečeno, každý critical strike, který Draven udělí dává navíc physical damage formou dot (damage over time - tiká několik vteřin). Na levelu 6 je to 54 damage, nevíme jestli scaluje s AD nebo levelama. Jeho Q abilita dává tuto pasivku na zasáhnuté championy, i když necritne. Spinning Axe (Q): Draven's next attack will deal bonus damage (50/60/70/80/90%). This axe will ricochet off the target high up into the air. If Draven catches it, he automatically readies another Spinning Axe. Draven can have two Spinning Axes at once.

Další autoattack dává bonus damage (50/60/70/80/90%). Vyhodí svou sekeru (podobně jako boomerang u sivir). Pokud ji chytí, když se vrací zpátky, může použít i druhou. Velmi zajímavá abilita, protože sekera kopíruje vaši naplánovanou cestu. Jestliže před někým utíkáte nebo někoho honíte, sekera by se měla vrátit na místo, kde se budete nacházet, pokud budete pokračovat ve svém směru. Osobně jsem velmi zvědavý jak se bude tahle abilita používat a fungovat na ostro. Abilita má 300 range. Blood Rush (W): Draven gains increased Movement Speed (40/45/50/55/60%) and Attack Speed (20/25/30/35/40%). The Movement Speed bonus decreases rapidly over its duration. Catching a Spinning Axe will refresh the cooldown of Blood Rush.

Klasický steroid s jednou lehkou úpravou. Při použítí dává movement speed (40/45/50/55/60%) a attack speed buff (20/25/30/35/40%) na 1.5 a 3 vteřiny. Pokud však je tato abilita na cooldownu a vy použijete Q a chytíte sekeru, cooldown je ihned smazán a můžete použít W znovu. Čili s dobrým positioningem a chytáním sekery můžete mít tento buff na sobě defakto pořád, dokud vám nedojde mana. Další velmi zajímavá abilita.

Stand Aside (E): Draven throws his axes, dealing physical damage (70/100/130/160/190 + x.x) to targets hit and knocking them aside. Targets hit are slowed (20/25/30/35/40%).

Tato abilita připomíná asi nejvíce olafovu sekeru. Jediný rozdíl je v tom, že Draven hodí sekery dvě a nemůže je následně zvednout ze země, aby je hodil ihned znovu. Sekery dávají AoE damage (70/100/130/160/190 + x.x) a zpomalují všechny postavy (20/25/30/35/40%), které trefí. Whirling Death (ultimate): Draven hurls two massive axes to deal (175/275/375 + x.x) physical damage to each unit struck. Whirling Death slowly reverses direction and returns to Draven after striking an enemy champion. Draven may also activate this ability while the axe is in the flight to cause it to return early. Deals less damage for each unit it hits and resets when the axes reverse direction.

Asi nejzajímavější abilita z celého kitu. Funguje na principu ultimy od Ezreala nebo Ashe. Draven zapíchne obě sekery do země a pošle je na určené místo kdekoliv na mapě. Sekery dávají vizi, zraňují všechno co jim přijde do cesty (175/275/375 + x.x). Nejzajímavější je to, že po nárazu do enemy championa nebo po opakovaném použití ability se obě sekery VRÁTÍ zpátky a znovu zopakují celou cestu po mapě až k nositeli.

A na konec jedno veselé video, které vás určitě pobaví! Aneb jak využít ultimate do plného potenciálu.

Koncept celého championa je velmi zvláštní a neobvyklý. Na oko mi připomíná Oriannu a to, když přišla do hry. Jsem zvědavý hlavně na to, na jakém postu se bude hrát. Osobně si myslím, že to bude další AD carry nebo solo top (podobně jako teemo). Doufejme, že riot nepřežene základní staty a ratia při vpuštění do hry a bude to vybalancovaný champion s velmi vysokým skillcapem. Apropo co si o něm myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama