Nový build na Caitlyn maže nepřátele "na ránu"
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Nový build na Caitlyn maže nepřátele "na ránu"

Nový build na Caitlyn maže nepřátele "na ránu"

Giry

Giry

28. 1. 2024 16:00

S úpravami předmětů v nové sezóně postupně nalézají hráči různé kombinace, které jsou ve hře extrémně silné. Jednou z nich se nyní stala Titanic Hydra Caitlyn.

Reklama

Nejprve je nutné si zopakovat, jak funguje pasivní schopnost střelkyně z Piltoveru. Kažodou šestou ránu (nebo pátou, pokud stojíte v křoví) udělí základní útok Caitlyn bonusové poškození. Pokud ovšem Caitlyn stihne vystřelit znovu dříve, než tento silnější útok zasáhne nepřítele, udělí i její další útok toto bonusové poškození.

A právě k tomu se využívá předmět Titanic Hydra, který resetuje časovač základního útoku. Stihnete-li rychle zmáčknout aktivní schopnost předmětu, vystřelíte dva headshoty okamžitě po sobě.

Chcete-li podrobnější vysvětlení, podívejte se na video od youtubera xFSN Saber:

Ten doporučuje jako první postavit boty na attack speed a Stormrazor. Poté následuje Titanic Hydra a Infinity Edge. Build zakončíte předmětem Lord Dominic's Regards a nakonec si můžete vybrat mezi Bloodthirsterem a Collectorem. Runy by Saber volil takto:

Nový build na Caitlyn maže nepřátele "na ránu"
i Zdroj: Tryhard.cz

Caitlyn s Hydrou jsme zatím v žádné profesionální lize neviděli, ale v soloQ už začíná slavit úspěchy. Pokud sami tento build vyzkoušíte, dejte nám vědět, jak jste dopadli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama