Novinky ze světa - Dignitas, Deman, Team Epik
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Novinky ze světa - Dignitas, Deman, Team Epik

Novinky ze světa - Dignitas, Deman, Team Epik

derk

derk

22. 12. 2012 14:57

A máme tu další změny na světové League of Legends scéně!

Reklama
 Deman vstupuje do Riotu

Většina z vás jistě  Leigh 'Deman' Smitha zná velmi dobře - jde o jednoho z nejoblíbenějších a nejpopulárnějších komentátorů. Trvalo to nějakou dobu, ale před pár dny se Deman přidal do Riotu. Deman tento krok dlouho odkládal, několik měsíců se rozhodoval, jestli zůstat u svému normálního zaměstnání a nebo zaměřit veškerou pozornost na kariéru komentátora eSports. Od teď ho tedy uvidíme na ještě více akcích, dost možná bude tvořit komentátorskou dvojici s  Joshem 'Jatt' Leesmanem (nyní v Riotu, dříve theorycrafter a jungler týmu Dignitas).

Demana jste mohli vidět na několika desítkách akcí - z těch nejzajímavějších uveďme: Šampionát S2, MLG, Dreamhack, Kings of Europe a 6x IEM.

Hráč HoN bude hrát top za  Dignitas

V minulém článku jste se mohli dočíst, že kvůli banu  IWillDominate se  Crumbzz přesunul do jungle a Dignitas hledali nového topaře. Diskutovalo se o tom, jestli se náhodou v týmu neobjeví Westrice, potom co odešel z Curse. Nakonec to ale dopadlo úplně jinak. Dignitas se rozhodli přijmout hráče, který má s League of Legends pramalé zkušenosti a na post topaře vzali hráče HoN (Heroes of Newerth). Jde o  Alana 'KiWiKiD' Nguyena. Ten se o této nabídce vyjádřil velmi pozitivně. 

"Je mi velkou ctí, že si mě Team Dignitas vybral na post topaře. Připadám si jako Harry Potter - vyvolený. Jsem velmi rád za tuto příležitost a budu se chovat a hrát jak nejlépe umím. Chci poděkovat Team Dignitas a také všem fanouškům, kteří se mnou vydrželi i potom, co jsem přešel z HoN na LoL."

 Epik Gamer znovu spolu?

Vypadá to tak! Potom, co se několik z jejich dřívějších hráčů objevilo znovu bez týmu, rozpoutali se spekulace, jestli se dá tým znovu dohromady. Již několik dní spolu všichni hráči scrimují a vypadá to, že se z nich opět stal seriózní tým. Určitě dobrá zpráva pro všechny jejich bývalé fanoušky. A o koho, že vůbec jde? Nebojte, znáte je skoro všechny!

 Jon 'Westrice' Nguyen - Top

 Dan 'Dan Dinh' Dinh - Jungle

 Trevor 'Salce' Salce - AP Carry

 'Cat8' - AD Carry

 Jonathan 'Puregoldenboy' Au - Support Jestli spolu nakonec hrát budou a uvidíme je i na nějakých turnajích se nedá říct zcela jistě. Ale vzhledem k tomu, že většina z nich má velké ambice a hráli spolu několik měsíců, je to reálná možnost. Že by konečně americký tým, který by mohl reprezentovat barvy i proti Evropě a Asii?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama