Novinky ze světa 6.
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Novinky ze světa 6.

Novinky ze světa 6.

derk

derk

5. 9. 2012 09:30

Další várka novinek ze světové scény je tu!

Reklama

1) Rozpad StarTale

27/08/2012

 StarTale je jedna z nejznámějších korejských eSport organizací, která se může pyšnit svýmy Starcraft II a League of Legends týmy. Bohužel dnes oznámili, že LoL tým propustili, protože  požadoval plat. StarTale vedení s jejich požadavky nesouhlasili, hlavně kvůli nedostatku sponzorů. Dálší důvod k rozpadu tohoto týmu je, že rodiče hráče Choi "Locodoco" Yoon-Sub nechtěj, aby hrál LoL profesionálně.

Sestava StarTale.LoL

Ryu "

Ryu

" Sang-ook

Go "

Joker

" Dong-bin

Won "

Mafa

" Sang-yeon

"

5ocean

" Sin-hyeok

Choi "

Locodoco

" Yoon-sub

2) CitizenWayne zpět v Acer.LoL

28/08/2012

 Victor "Citizen Wayne" Toll je jeden z nejlepších německých hráčů na profesionální scéně. Acer.LoL dnes oznámili, že Citizen se vrátí k nim poté, co hrál za NaVi, se kterým poletěl do Jižní Korei, aby se účastnili turnaje Azubu OGN. Po jejich slabém výkonu se NaVi rozhodli, že spolu již nadále nebudou hrát.

CitizenWayne bude hrát se svým bývalým spoluhráčem Thomas "Schabs" Vogel, se kterým vytvoří nový tým a budou se snažit prosadit v season 3.

3) Rozpad Eclypsia: Luna

31/08/2012

Nedávno jsme vás informovali o stvoření nového týmu EC: Luna. Přestože se umístili na 4. místě v Campus party Gaming, který se konal v Berlíně, nedokázali najít společnou řeč a nerozuměli si. Proto se také nakonec rozhodli tým rozpustit.

Vyjádření EC:

„Některé týmy podávají slušný výkon, některé ne. Hráči spolu již nadále nechtějí hrát, proto Eclypsia proti tomuto rozhodnutí nechce zasahovat. Rozhodli jsme se ukončit toto partnerství."

Konečná sestava EC Luna:

- Joey "

YoungBuck

" Steltenpool

- Erik "

Tabzz

" Van Helvert

- Marcel "

Lyumi

" Haas

- Léo "

Lounet

" Maurice

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama