Novinky ze světa 4.
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Novinky ze světa 4.

Novinky ze světa 4.

derk

derk

20. 8. 2012 07:37

Další várka novinek ze světa je tu.

Reklama

1) NaVi vykopli svůj LoL tým!

15/08/2012

 

Natus Vincere propuští svůj LoL tým. Hlavní důvod k tomuto rozhodnutí bylo, že tento tým nedosáhl dostatečných výsledků v soutěžích.

Vyjádření  velitele bývalé NaVi LoL:

„Vzhledem k tomu, že se náš tým nebyl schopen zlepšit, byly naše výsledky v soutěžích nedostačujicí. Jediný rozumný krok v tuto chvíli je rozpustit tento tým. Samozřejmě že NaVi chce, aby jejich sekce podávaly dobrý výkon, ale věci se už nemaj jako dříve. Jako kapitán týmu, je moje odpovědnost za špatné výsledky větší než ostatních členů v týmu... Děkuji NaVi a fanouškům za podporu a zážitek v tomto celku.“

Bývalá sekce NaVi LoL:

 Philipp "SAND" Bennek

 Markus "kottenx" Tingvall
 Victor "Citizen" Toll
 Rasmus Zulow "nesrilaS" Pedersen
 Anthony "Antogyn" Giniers

2) Nový tým u Eclypsia

17/08/2012

 

Eclypsia dnes oznámili, že vzali další LoL tým – EC Luna. Hráč Lounet se rozhodl opustit EC Smite tým, aby se vrátil ke své milované hře a vytvořil tým s Tabzzem, Lyumi a YoungBuckem.

Vyhádření kapitána týmu EC Luna:

„Velice se těšíme reprezentovat EC. S tak fantastickou organizací za našimi zády, máme možnost podávat kvalitní výsledky na vysoké úrovni.“

Lineup of EC Luna:
  Joey "YoungBuck" Steltenpool
  Erik "Tabzz" Van Helvert
  Marcel "Lyumi" Haas
  Léo "Lounet" Maurice
Lineup of EC Solaris:
  Niels "Killwar" Van Baal
  Karim "ImSoFresh" Bbahla
  Matthew "Havoc24" Hood
3) Gamescom skončil19/08/2012Včera odpoledne skončil velký turnaj v Kolíně nad Rýnem v Německu. Intel Extreme Masters má velkou prestiž a hrálo se hlavně o postup do Season 2 Championship (neboli do zlatého hřebu druhé sezóny, kde si slopu zahrají týmy z celého světa (včetně Koreji a Číny). Turnaj nabídl řadu překvapení, největším bylo asi vítězství SK Gaming nad CLG.eu v semifinále. Více se můžete dočíst v reportech z jednotlivých zápasů u nás na webu.Konečné pořadí: Moscow 5 ($40,000 + účast v Season 2 Championship) SK Gaming ($30,000 + účast v Season 2 Championship) CLG.eu ($25,000 + účast v Season 2 Championship) fNatic.RC ($15,000)
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama