Novinky z PBE - Infernal Nasus, trinkety, buffy a nerfy
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Novinky z PBE - Infernal Nasus, trinkety, buffy a nerfy

Novinky z PBE - Infernal Nasus, trinkety, buffy a nerfy

derk

derk

8. 11. 2013 11:20

Další várka novinek z PBE. Splash a loading screen Infernal Nasuse, nové trinkety a také nerfy a buffy šampionů (Corki, Gragas, Nidalee). Více i s obrázky uvnitř.

Reklama

Infernal Nasus

 

Nasus se konečně dočkal zavedení do hry na PBE - to s sebou nese splash art (který byl představen již před nějakou dobou, byl ale spíše brán jen jako "obrázek") a také loading screenu pro svůj legendární skin. Což také znamená, že se již poměrně brzy dostane přímo do hry. Krom nového skinu si Nasus prochází i kompletním vizuálním reworkem, o čemž jsme vás informovali již před nějakou dobou.  Více o Infernal Nasusovi a reworku Nasuse se dočtete zde , teď už se ale pojďme podívat na jeho splash a loading screen. Mimochodem jeho splash se na PBE zobrazuje u Ahri - zřejmě jde o nějaký menší bug.

Novinky z PBE - Infernal Nasus, trinkety, buffy a nerfy
Novinky z PBE - Infernal Nasus, trinkety, buffy a nerfy

Nové trinkety

O trinketech se mluví již delší dobu a každých pár dní se dozvíme nějakou další novinku. Naposledy jsme se dozvěděli jakým způsobem se budou trinkety dělit a co budou nabízet. Víme také, že se budou moci vylepšovat, jednou zdarma a jednou za 475 goldů. Více o trinketech se dočtete zde . Na PBE se objevil vizuální koncept jednotlivých trinketů, takže už konečně víme jak budou vypadat. 

Pokud vás zajímá, o které trinkety konkrétně jde, přikládáme popisek. 

Červené zleva: Sweeping Lens, Greater Lens, Oracle's Lens

Modré zleva: Greater Orb, Farsight Orb

Žluté zleva: Totem, Greater Vision Totem, Greatet Stealth Totem Změny šampionů Na PBE se objevila také řada změn šampionů, tyto změny by se měly dostat do hry spolu s dalším patchem, tedy již velmi brzy (konec sezóny je již za tři dny a hned po něm by se měl objevit nový patch, který odstartuje preseason). Je vidět, že se Riot rozhodl sáhnout na poměrně populární šampiony. Nedávno následoval nerf Corkiho, tato změna by se dala považovat za drobný buff. Potom tu máme nerf Gragase - jednoho z nejsilnějších a nejpopulárnějších midařů současnosti. Následuje drobný nerf Nidalee a Orianny - dvou rovněž velmi hraných a silných šampionů.

Corki

Phosphorus Bomb (Q)

Mana cost snížen na 60/70/80/90/100 (dříve 80/90/100/110/120).

Range zvýšen na 825 (dříve 600).

Již není instantní, Corki nyní vyšle bombu, která na dané místo doletí.

Gragas

Barrel Roll (Q)

Range snížen na 1000 (dříve 1200).

Novinky z PBE - Infernal Nasus, trinkety, buffy a nerfy
Body Slam (E)

Cooldown zvýšen na 12 sec na všech úrovních (dříve 7 sec).

Po zasažení cíle se nyní cooldown zkrátí na polovinu.

Mana cost snížen na 50 (dříve 75).

Již není v popisku napsáno, že se poškození dělí mezi zasažené cíle (dost možná tedy bude Gragasův Body Slam dávat stejně poškození jak v momentě, kdy trefíte pět cílů naráz, tak v momentě, kdy trefíte pouze jeden cíl).

Nidalee

Javelin Toss (Q)

Změna popisku, nyní se píše, že bonusové poškození za dobu letu (čím dále je váš cíl) se zvýší o 137/237/350/462/575 (+1.62 AP) (dříve to bylo "až o 250% více"). Hodnota by měla být úplně stejná.

Bushwack (W)

Doba trvání efektu pasti snížena na 8 sec (dříve 12 sec).

Orianna

Command: Protect (E)

Podle popisku již nyní nedává cíli bonusový magic resist, ale pouze armor.

Další změny, které se objeví velmi brzy ve hřeZměny na PBE: 13.11.2013 - ikony, předměty, masteries, Sultan GangplankZměny na PBE: 8.11.2013 - trinkety, Infernal Nasus splash, Corki, Gragas, NidaleeZměny na PBE: 7.11.2013 - změna ranking systému (+ FAQ), health baryZměny na PBE: 6.11.2013 - nový jungle kemp, trinkety, nové herní módyZměny na PBE: 5.11.2013 - Popstar Ahri Změny na PBE: 1.11.2013 - změna křoví, healthbary, nové trinkety
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama