Novinky na naší scéně - Leden
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Novinky na naší scéně - Leden

Novinky na naší scéně - Leden

David Růžička

David Růžička

17. 1. 2012 10:26

Přinášíme vám novinky a změny na české scéně z první půlky ledna 2012.

Reklama

 

Team Coverage

1. Team Solo Top > Few Gamers

Tým Solo Top přešel pod sdružení Few Gamers, po jejich dobrých výsledcích z poslední doby bylo jen otázkou času, kdy je pod křídla vezme některá z našich multiherních organizací.

2. Neophyte s novým týmem

Jeden z nejstarších a nejúspěšnějších českých herních multiklanů – nEophyte si pořídil novou LoL sekci. Jejím kapitánem je bývalý člen týmu eXtatus – Luboše „Eze25" Jurka. Z oficiálního vyjádření nEophyte je vidět velká důvěra v potenciál týmu, podle jejich odhadů by se tento nový celek měl zařadit mezi top3 na české scéně. Celá sestava:

Luboš ''nEph.Eze25'' Jurka - kapitán

Ivo ''nEph.fny27'' Fisher

Ondřej ''nEph.Tucosek'' Lulei

Jan ''nEph.papyiy'' Papoušek

Peter ''nEph.Henryy'' Tabaček

Roman ''nEph.Mamutko'' Ondrus

3. fofos > Dermia

Přechod celku fofos.gaming LoL pod vedením Filipa "bk2601" Štefla, pod Dermia eSports.eu nám objasní sám kapitán v krátkém rozhovoru.

TH:Co vás vedlo k přechodu od fofos gaming do Dermie?

bk2601: Fofos se pro nás stával neaktivní, jevil výrazný nezájem o LoL sekci, jelikož velice upřednostňovali svoji CoD4 sekci. To se nám postupem času přestávalo libit a potom přisla zajímavá nabídka od teamu Dermia, kterou jsme se rozhodli využit, a jak se zdá, udělali jsme dobře. V tomto teamu jsme zatím spokojení.

TH: Jak jsi spokojený s výsledky svého týmu z poslední doby?

bk2601: Samozřejmě je pořád co zlepšovat, ale když se kouknu na naše začátky a na dnešní dobu, je tam znatelný rozdíl v celkovém gameplayi. Máme za sebou cca 4 měsíce společného hraní a úroveň si myslím že jde.

TH: Jaké jsou vaše cíle do budoucna?

bk2601: Pořád nahoru. V poslední době jsme se začali umísťovat na předních příčkách turnajů, i v evropském Go4LoL se tlačíme dopředu. Co se týče ranked teamů jsme Top 20 v EUNE, což si myslím je docela velký úspěch a proto jsem se svým teamem pro zatím maximálně spokojený. Do budoucna plánujeme přejit na server EU West, kde je mnohem vyšší úroveň než na EUNE a plánujeme dostat se i tam co nejvýš a doufám, že se nám to brzo povede :) a samozřejmě vyhrát co nejvíce mezihernových turnajů tady u nás.

4. NIMB Verya končí

NIMB Verya patřil k českým top teamům a tak mnohé překvapil rozpad tohoto celku po CZC Challenge kde obsadili sympatické 5. - 6. Místo (společně s BVM). Právě do BVM přešli dva z bývalých hráčů NIMB a to Calmien (support) a DejvCZ (jungle). O angažmá zbylých hráčů zatím nevíme.

5. Gunrunners se rozpadají

NIMB Verya nebyl jediným předním českým týmem který se rozpadl / dočasně pozastavil činnost. Dalším takovým jsou i Gunrunners, svého času třetí nejsilnější tým na naší scéně. Žádné oficiální vyjádření se k nám nedoneslo a to ať o důvodu ukončení činnosti, případně o přesunu členů týmu.

6. myRevenge > FragZone

Další zajímavou novinkou je přechod celku myRevenge, nebo alespoň jeho části, pod mezinárodní organizaci FragZone. myR Johnny (ad carry) a myR aim (ap carry) s tímto dánským celkem hrají již delší dobu a sbírají úspěchy na turnajích organizovaných v rámci east serveru. Podle prvních informací bude mít tento celek jen dva české hráče a jejich účast v domácích soutěžích proto zůstává otázkou. O osudu dalších hráčů z původní sestavy nám zatím není známo.

 

Tournament Coverage

Playzone Night Cup #25

  1. Dermia eSport.eu
  2. LetsTroll
  3. Carryied by SlooT

Dermia prošla turnajem bez větších potíží poté co Kitty Killers Team odstoupil z technických důvodů, které trápily dva z jejich hráčů, druhé místo pak patří LetsTroll kteří si v semifinále poradili s pubem Carryied by SlooT, který nakonec obsadil třetí místo díky kontumaci s Kitty Killers. Překvapením je pak vyřazení Few Gamers v druhém kole právě pubem CbS.

 

Playzone Night Cup #26

  1. FragZone
  2. Kitty Killers Team
  3. Dermia eSport.eu

V 26. Playzone NightCupu poměrně přesvědčivě zvítězil tým FragZone (část bývalých myRevenge), který turnajem prošel bez zaváhání a ve finále porazil tým Kitty Killers za 20 minut. Třetí místo obsadil vítěz minulého Night Cupu a to tým Dermia eSport, který v semifinále nestačil na vítěze turnaje. Čtvrtí pak skončili LetsTroll, kterým minule patřilo druhé místo. Zajímavostí je, že týmu FragZone možná nebudou připsány body za první místo, protože za tým hráli 2 hráči dánské národnosti a to pravidla nepovolují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama