Noví boti se znovu hlásí o slovo, brzy proběhne další veřejné testování
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Noví boti se znovu hlásí o slovo, brzy proběhne další veřejné testování

Noví boti se znovu hlásí o slovo, brzy proběhne další veřejné testování

Giry

Giry

1. 3. 2024 17:08

Dlouho očekávaný upgrade umělé inteligence botů v League of Legends by měl být k dispozici na testovacím serveru PBE už v aktualizaci 14.6.

Reklama

Ve včerejším videu s novinkami od vývojářů jsme se dozvěděli, že se chystá druhé testování nových botů. Od toho prvního už uběhlo několik měsíců a tvůrci tam měli čas umělou inteligenci vylepšit.

Od prvního testování v září loňského roku dokázali tvůrci vychytat a opravit mnoho desítek chyb, vylepšit inteligenci botů při nákupu předmětů, jejich pohybu a v soubojích, začlenit do jejich chování používání rostlin na mapě a také rozšířit jejich řady o další šampiony.

Díky těmto změnám by se zápas proti botům měl více podobat hře proti skutečným hráčům. Noví boti dokáží junglit, rotovat mezi linkami, zabíjet heralda, barona a draky, tlačit linky apod.

V aktualizaci 14.6 budeme moct vyzkoušet všechny tři chystané obtížnosti nových botů: Intro, Begginer a Advanced. Vývojáři prosí, aby hráči na testovacím serveru poctivě reportovali veškeré chyby a bugy, na které narazí. Výrazně jim to usnadní práci a pomůže nové boty zlepšit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama