Nové streamovací rozhraní
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nové streamovací rozhraní

Nové streamovací rozhraní

David Růžička

David Růžička

28. 5. 2012 09:26

Dnes bychom vám chtěli představit nové streamovací rozhraní které jsme si pro vás připravili na portálu Tryhard.cz.

Reklama

Samotné rozhraní se sestává z dedikované stránky „STREAMY“, kde můžete najít výpis League of Legends streamů (v současné době own3d.tv, brzy bude přidán i twitch.tv), seřazený dle počtu diváků. Všechny tyto streamy si můžete jednoduše rozklikem otevřít přímo u nás na webu a pohodlně je tak sledovat, bez nutnosti přecházet přímo na stránky streamovacích portálů.

Pro vaše pohodlí jsme také pod všechny own3d.tv streamy připravili okno pro mIRC chat, kde se můžete připojit na náš kanál na Quakenetu a diskutovat při sledování streamů s dalšími hráči z české a slovenské republiky.

Součástí rozhraní je i panel „Streamů“, který se nyní nachází na všech stránkách v rámci pravého sloupce. Tento sestává ze dvou záložek:

1) Live Streamy – zde se můžete jedním kliknutím přemístit přímo na jeden z nejsledovanějších streamů v danou chvíli, případně přejít na celý seznam výpisu všech streamů pomocí odkazu „další streamy“.

2) Doporučené – zde je možnost pro zviditelnění partnerských streamerů portálu Tryhard.cz, jedná se o jednoduchý a elegantní způsob, jak propagovat a podporovat české a slovenské streamry League of Legends

Více informací o tom, jak se stát partnerským streamerem portálu Tryhard.cz a co takové partnerství obnáší, se dozvíte již brzy na našich stránkách www.tryhard.cz.

Doufáme, že se vám naše nové streamovací rozhraní bude líbit a budete ho využívat. Jedná se první takovéto rozhraní v našich krajích a pevně věříme, že povede jak k zvýšení úrovně a vzdělávání začínajících hráčů, tak k propagaci a podpoře českých a slovenských streamerů jak u nás tak v zahraničí.

Za redakci Tryhard

David „araged“ Růžička

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama