Nová sestava SK: Ocelote náhradníkem
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nová sestava SK: Ocelote náhradníkem

Nová sestava SK: Ocelote náhradníkem

derk

derk

2. 11. 2013 12:57

SK Gaming vydal před necelou půl hodinou novou oficiální soupisku LoL sekce. Uvnitř všechny podrobnosti.

Reklama

Jarní sezóna LCS se kvapem blíží a SK Gaming konečně oznámili svou novou sestavu. Dlouhou dobu se spekulovalo o tom, kdo bude nakonec v týmu hrát, protože hyrqbot a Kev1n společně odešli do Ninjas in Pyjamas, kde je uvidíme v příští sezóně spolu s Freezem. 

Nová sestava týmu SK Gaming je velkým překvapením hned z několika důvodů. Tím největším je samozřejmě to, že se

 Ocelote přesouvá do pozice náhradníka.

Současná sestava vypadá takto:

 fredy122 - Top

 Svenskeren - Jungle

 Jesiz - Mid

 CandyPanda - Marksman

 Nyph - Support

Můžeme vidět, že z původní sestavy zůstali pouze CandyPanda a Nyph - jedna z nejsilnějších evropských bot linek a také jedna s nejvíce zkušenostmi. Novým kapitánem týmu se stává Nyph. A co ostatní tři hráči? Fredy122 a Svenskeren jsou velmi sehraným párem, který se na vrcholu scény pohybuje již delší dobu a má řadu zkušeností. Svenskerena známe z Copenhagen Wolves anebo Ninjas in Pyjamas, Fredyho jsme mohli vidět v týmech jako Against All Authority anebo Eclypsia. A co se týče posledního nového hráče, jehož jméno zní až moc jako Ježíš, jde údajně o teprve sedmnáctiletého a velmi nadaného hráče, který by měl jít v šlépejí takových jmen, jako je Faker anebo Bjergsen. 

Tým na papíře vypadá velmi silně. Otázkou zůstává, jestli tato sestava vydrží delší dobu a jestli si hráči sednou po herní i lidské stránce. 

A co bude s Ocelotem?

To zůstává jedním velkým otazníkem. Ocelote je zatím napsán na pozici náhradníka a SK Gaming ve svém oficiálním prohlášení napsal, že nová sestava týmu bude "platit do konce roku 2013". Jistě tu tedy je nějaké místo a prostor pro další změny. Ocelote napsal svým fanouškům na facebooku před 21 hodinami tuto zprávu: "Na několik dní vyrážím na hory, musím hodně přemýšlet, protože mě čeká řada důležitých rozhodnutí." 

Tato zpráva se objevila na twitteru 23.10.2013 - tedy před více než týdnem. Co přesně se s Ocelotem bude dít zatím nevíme, určitě ale půjde o něco velkého a my mu přejeme hodně štěstí!

Co říkáte na novou sestavu SK?
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama