Notebook Lenovo Legion 5 Pro - nekompromisní král herního výkonu
i Zdroj: Tryhard.cz
Partnerský obsah Článek Notebook Lenovo Legion 5 Pro - nekompromisní král herního výkonu

Notebook Lenovo Legion 5 Pro - nekompromisní král herního výkonu

Giry

Giry

12. 12. 2021 07:00

Přemýšlíte, co sobě nebo svým nejbližším nadělit?

Reklama

Dlouhé zimní večery jsou jako stvořené pro herní seance s přáteli a Ježíšek už pomalu klepe na dveře. Přemýšlíte, co sobě nebo svým nejbližším nadělit? Sáhněte po novém herním stroji s obrovskou porcí výkonu, krásným designem i perfektní mobilitou.

Seznamte se – tohle je řada gamingových notebooků Lenovo Legion Pro. Perfektní mix výkonného procesoru a strhujícího vykreslování detailů nejnovějšími grafickými čipy vás provede těmi nejbohatšími herními zážitky!

Notebook Lenovo Legion 5 Pro - nekompromisní král herního výkonu

Herní laptop s balíkem výkonu

Herní laptopy jsou v kurzu, a to nejen díky přetrvávající omezené dostupnosti komponent. Kombinují totiž atraktivní vzhled s obří porcí hrubého výkonu v úzkém provedení. Notebook tak můžete mít dostupný snadno všude, kde právě potřebujete, a přitom využívat na maximum výkonný hardware, který tepe v jeho těle. To je nejen designově propracované, ale zároveň jednoduše elegantní, takže laptop nebude vyčnívat ani při pracovním nasazení. Nechybí podsvícená plnohodnotná klávesnice, svítící logo na zadním krytu displeje, bohatá konektivita nebo kvalitní reproduktory s technologií Nahimic Audio.

Notebook Lenovo Legion 5 Pro - nekompromisní král herního výkonu

Variabilita konfigurací

Řada Lenovo Legion 5 Pro samozřejmě nabídne různorodé konfigurace. Ať už chcete jen základního společníka na hraní běžných kompetitivních her, nebo opravdu výše popsaný koktej hřímajícího výkonu, určitě najdete to pravé. Notebooky nabídnou kombinace s grafickými čipy RTX 3050 – RTX 3070 a různé obnovovací frekvence.

Testovaná konfigurace

Model Lenovo Legion 5 Pro, který vám dnes představujeme, v konfiguraci s procesorem AMD Ryzen 7 5800H boostujícím až na frekvenci 4,4 GHz, 32 GB operační paměti a dedikovanou grafickou kartou NVIDIA GeForce RTX 3070 nenechá na holičkách ani nejnáročnější hráče a umožní užít si dosyta nejnovější herní tituly. Vše se může odehrávat na pestrém 16“ displeji s výbornými pozorovacími úhly, brutálně rychlou obnovovací frekvencí 165 Hz a velkorysým rozlišením 2560x1600 pixelů. Parametry jsou zkrátka hráčům opravdu šité na míru. Užijete si plynulost i při těch nejakčnějších přestřelkách.

Displej je opravdu parádní. Trhanému obrazu můžete dát sbohem. Plynulé zobrazování podporují technologie NVIDIA G-Sync a AMD FreeSync. Precizní přesnost barev spektra sRGB a maximální jas přes 500 nitů zase zajistí bohaté barvy a výbornou světelnost. S takovými parametry je těžké od displeje odtrhnout oči. Animace a herní scény si užijete skutečně na maximum.

Notebook Lenovo Legion 5 Pro - nekompromisní král herního výkonu

Velká síla notebooku Lenovo Legion 5 Pro spočívá také v precizně zvládnutém chlazení. Propracovaný systém Coldfront 3.0 má efektivity na rozdávání a notebook i při pořádném stresování udržel teplotu CPU běžně pod 68°C, což je výborná hodnota. Procesor přitom není žádné ořezávátko a v Cinebench R23 inkasoval v multijádrovém testu krásných 11431 bodů a směle tak soupeřil i s leckterými desktopovými konkurenty.

Notebook Lenovo Legion 5 Pro - nekompromisní král herního výkonu

Hraní bez hranic

A jak si tato konfigurace poradí s konkrétními tituly? Třeba Red Dead Redemption si i v mixu vysokých a ultra detailů zahrajete v QHD rozlišení při 70 snímcích za vteřinu. Výborně si užijete například i Cyberpunk 2077, který v rozlišení 1920 x 1200 px fungoval naprosto plynule i s mixem vysokých nastavení při 70 FPS. A pokud budete zrovna toužit po vikingském poznání, můžete vyrazit do Assassins Creed: Valhalla. Tam padlo opět rozlišení 2560 x 1600 bodů, mix ultra grafických nastavení s velmi vysokými a výsledkem je opět krásná hodnota 55 snímků za vteřinu.

Neváhej a hrej

Řada Lenovo Legion 5 Pro zkrátka snoubí surovou porci výkonu s propracovaným, jednoduchým a stylovým designem. Chlubí se výbornými provozními vlastnostmi, perfektním displejem a robustním designovým tělem, které má funkčně vyřešené všechny prvky. Navíc je k dispozici nejen v tmavém provedení, ale také v bílé barvě.  Výběr je tak už opravdu jen na vás! Více se dozvíte přímo na webových stránkách výrobce a konkrétní nabídku notebooků Lenovo Legion najdete na webu CZC.cz nebo na ALZA.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama