Nightcup #58
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nightcup #58

Nightcup #58

derk

derk

16. 7. 2012 08:03

V sobotu proběhl další nightcup. Bylo se na co dívat!

Reklama
BenQ Nightcup #58

 Team Replika 

 ExplicitT 

 Buzici v Muzici 

 Euphory.LoL MiXíčeQ 

 

- VIDEO -
Zbytek přenosů najdete na YouTube kanálu TryhardTHTV.Video bude nahráno na youtube kanál v nejblížších dnech.

Turnaj se opět naplnil, zúčastnilo se celých 32 týmů, s tím, že jsme měli ještě pár náhradníků. Doufejme, že do příště přibude ještě pár dalších týmů, aby se mohl rozšířit pavouk pro 64 týmů a zahráli si všichni. Už jenom účast slibovala spoustu pěkných zápasů, hlavně v dolní polovině pavouka, kde se potkaly hned tři top týmy na naší scéně. Šlo o

Team Replika

(Skumbágové),

Buziky

a

eSubu

. Prvních pár kol proběhlo opět vcelku příjemně, žádná převratný čin se nekonal a brzy jsme se dostali do dalších kol.

První zajímavý zápas jsme mohli vidět již ve čtvrtfinále -

eSuba

vs.

Buzici v Muzici

. Zápas nakonec skončil velmi rychle - Buzikum se podařilo pár big plays v early game a přes snowball a velký focus na enemy junglera se jim podařilo donutit eSubu surrendovat ve 20. minutě. Jistě trochu satisfakce po minulé trpké prohře ve finále go4lol.

V horní části pavouka vypadli favoriti poměrně brzo - ve druhém, respektive třetím kole - šlo o první nasazený tým Gunrunners a třetí nasazený tým Storm Raiders. Velmi pěkně zahrál tým ExplicitT, který se dostal až do finále.

Určitě nejzajímavějším zápasem celého turnaje byl semifinálový zápas mezi

Team Replika

a

BVM

. Mnoho lidí říkalo, že mělo jít o finále a já s tím souhlasím. Hra trvala přes padesát minut a viděli jsme spoustu krásných akcí a zvratů. Hra byla streamována a je k vidění zde - doporučuji všem. Pro mě asi nejhezčí hra na československé scéně vůbec. Nakonec si vítězství pro sebe urvali hráči z Repliky a Buzici si zahráli o třetí místo. Děkuji oboum týmům za krásný zápas. Snad uvidíme více podobných i v budoucnu.

Finálový zápas nabídl divákům souboj

Repliky

a

ExplicitT. 

Bývalí skumbágové se do zápasu vrhli s velkou vervou a hráli velmi agresivně na všech lajnách. Přestože padlo mnoho killů na obou stranách, byla vidět převaha právě tohoto týmu. Trochu ironicky měl v této poměrně jednostranné hře nejvíce smrtí jungler vítězného týmu - Dejv. Taktika snowball championů se vyplatila a LeBlanc, Akali i Tristana končili s velmi pozitivním skore.

Team Replika nedodal screen k zápasu. 

Souboj o třetí místo si zahráli

Buzici

Euphory.LoL. 

Euphory dokázali udržet krok v early game a v jednu chvíli to bylo dokonce 7-7 na killy a rozdíl v goldech nebyl nikterak velký. Potom se to ovšem zlomilo, Buzici přepli do tryhard modu a po pár minutách byl konec. 

Na konec bych chtěl ještě jednou zmínit, že je možno vidět hry z tohoto (i z minulých NC) na youtube kanálu  TryhardTHTV  - tak se nebojte a přijďte se podívat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama