Nightcup #57
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Nightcup #57

Nightcup #57

derk

derk

9. 7. 2012 13:44

Tak a je to tady. Po dlouhé době jsme se těšili aktivní účasti na Nightcupu.

Reklama

 FLYtoHIGH 

 Team Skumbag 

 Gunrunners 

 Buzici v Muzici (kontumace) 

Snad nové změny ve vedení playzone.cz, či snad začátek prázdnin měly na svědomí velkou účást na Nightcupu. Jak je známo, probíhá monitoring Riotu těchto turnajů, pokud to v následujích týdnech půjde alespoň stejně dobře, měli bychom se dočkat jejich trvalé podpory. Takže úplně na začátek vám chci všem poděkovat za účast a určitě si zahrajte zase, snad i v ještě větším počtu!

PLAYzone BenQ 5v5 Nightcup #57
Vznikl nový kanál na YouTube, můžete se zde podívat na všechny proběhlé zápasy - TryhardTHTV.

Turnaje se zúčastnila i řada top týmů, které poslední dobou nightcupy moc nehráli. Konkurence tedy byla veliká, pojďme se podívat, jak to probíhalo. 

Začalo se víceméně na čas a časový plán se dodržel až do konce. Prvních pár kol probíhalo v pořádku a většina favoritů postoupila dále, i přes pár velmi vyrovnaných her. V semifinále jsme viděli čtyři známé celky - FLYtoHIGH, Team Skumbag, Buzici v Muzici a Gunrunners. Bohužel jeden z hráčů

BVM

musel odejít od počítače a tudíž buzíci přenechali semifinálový zápas

FLYtoHIGH

a následně i třetí místo. V druhém semifinále se potkaly celky

Team Skumbag

a

Gunrunners

. Gunrunners hra bohužel moc nevyšla, hlavně kvůli velkému focusu junglera skumbag týmu - Dejva na top lajnu týmu Gunrunners. Jak je vidět i ve screenu, nidalee se dostala opravdu do špatné situace. Team Skumbag výhodu přenesl na celý tým a už byli v nepřátelské bázi, když se Gunrunners vzdali, krátce po 20té minutě. Gunrunners skončili automaticky na třetím místě, neboť BVM nebyli v plné sestavě.

Finále bylo velmi zajímavé už od začátku, setkaly se dva nejsilnější týmy u nás - podle žebříčku tryhard power rankings .

FLYtoHIGH

vs

Team Skumbag

. Hra byla velmi vyrovnaná, což si pochvalovali jak komentátoři, tak na tři stovky diváků. Určitě se bylo na co dívat, škoda snad jen to, že Teamu Skumbag chyběl jejich nejznámější a nejzkušenější hráč - Mozilla. První zajímavý moment byl hned na začátku, kdy se FLYtoHIGH podařilo zabít Tarica při invade, first blood dostal Necromadx jako jungle Mundo. FB mu určitě hodně pomohla. FLYtoHIGH hráli nádherně, každý dělal co měl. Vítězství po 26 minutách si určitě zasloužili. Gratulujeme jim a těšíme se na podobné finále i příště!

Závěrem si ještě dovolím upozornit na to, že vznikl nový YouTube kanál TryhardTHTV , kde se můžete na odehrané zápasy podívat kdykoli budete chtít. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama