Nezastavitelní Fnatic, výhry v LEC berou i Jackies a Carzzy
i Zdroj: Wojciech Wandzel/Riot Games
eSport League of Legends Článek Nezastavitelní Fnatic, výhry v LEC berou i Jackies a Carzzy

Nezastavitelní Fnatic, výhry v LEC berou i Jackies a Carzzy

Reibl

Reibl

17. 6. 2024 14:28

Pět výher ze šesti možných. Čeští hráči přejeli evropské týmy a postupně se šplhají v tabulce nahoru. Nadále vládnou Fnatic, kteří se osamostatnili na první příčce.

Reklama

Silná forma Fnatic pokračuje. Humanoid o víkendu smetl stále se trápící Rogue a v neděli si došlápl i na SK Gaming. Novější fanoušci jsou možná navyklí na napínavé hry tohoto týmu, aktuální forma ale připomíná spíše půl dekády staré zápasy. Fnatic přejíždějí oponenty konzistentně a nedělají větších chyb. Právem tak drží aktuální první pozici v tabulce.

Své zápasy zvládli také Vitality s českým marksmanem Carzzym. Ti berou výhru proti MAD Lions KOI a Team Heretics. Jedinou “českou prohru” mají na svědomí Patrik s Jackiesem. Na jejich obranu šlo o zápas proti G2 Esports. Duel s MDK už zvládli a Jackies míří za titulem nováčka sezóny.

Kromě prvního místa si Fnatic už nyní zajistili postup do play-off. Na spodních příčkách panuje vyrovnaný stav, kdy od sebe šest týmů dělí jediná hra. Mezi nimi jsou i Vitality a GIANTX.

Pozornost si zaslouží také G2 Esports, jediný celek se skóre 3-2. Jejich zápasy totiž rozhodně nedosahují kvalit, jakých by si organizace přála.

LEC pokračuje příští týden a těšit se můžete na speciální pokrytí a chystáme pro vás také exkluzivní soutěž. Proto nezapomeňte v následujících dnech navštívit náš web.

Kompletní výsledky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama