Nejsilnější šampioni podle Doublelifta
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Nejsilnější šampioni podle Doublelifta

Nejsilnější šampioni podle Doublelifta

Xykon

Xykon

9. 2. 2013 11:57

Dnes jsem si pro vás připravil něco z nově vzniklého webu lanefeed.com.

Reklama

Jde o článek od Doublelifta o champech, kteří jsou v tuto chvíli nejsilnější nebo na objevení své síly teprve čekají.

Původně jsem chtěl psát o tom, proč jsou ad carry po změnách v sezóně tři o tolik slabší, ale nakonec jsem se rozhodl rozepsat se o championech, kteří jsou podle mě v této chvíli nejsilnější a budou potřebovat solidní nerf, který ale nejspíše jen tak nepřijde. Mluvím o nejvyšších příčkách kompetitivního hraní, kde jsou tito champové prostě OP.

Do 30. minuty máte vyhráno

Pojďme se nejdříve podívat na supporty. Na prvních příčkách supportů se drží Lulu a Nunu. Lulu nemá naprosto žádné slabiny v jakékoliv části hry, Nunu jich má jen pár. Jeho hlavními nepřáteli jsou Kog’maw a Caitlyn, kteří se díky svému dosahu jednoduše vyhnou jeho sněžným koulím. Je také docela náchylný proti supportům s velkým burstem jako Lulu nebo Sona. Nicméně, mimo lane-fázi to je support, který dokáže vůbec nejvíc ovlivnit hru a to i přes své konkurenty Leonu a Blitzcranka. Na rozdíl od nich nemá žádné skillshoty a pokud dostane své ad carry do třicáté minuty je to skoro jistě konec hry.

Assasin s pokem

Kha’zix je očividně mnohem silnější než ostatní a jeho dosavadní nerfy nemířily na správné místo. Je to naprosto špatně pokud assasinovi dáte poke. Katarina, Akali, Talon nebo Evelynn poke nemají, do teamfightu musí jít all-in a jejich pohyb je dost předvídatelný. Pokud je v nepřátelském týmu assasin, máte připravenou pink wadu a exhaust aby jste jej zastavili. Kha’zix se ale nemusí ani pohnout aby svým Wčkem způsobil nehorázné AoE požkození. A to že má jeho skok neuvěřitelný dosah spolu s resetem je ta nejšílenější věc co jsem kdy viděl.

Spící troll

Trundle je v tuto chvíli spící OPčko. Je to přímý counter mnoha tanky bruiserů, má neuvěřitelný early duelový potenciál a skvělou synergii se skoro každým champem. V jisté chvíli může být díky svému Pillaru spojeného s CC redukcí a mobilitou téměř nezabitelný. Dostává až moc statů zadarmo, skvěle scaluje s tanky/support itemy jako Warmog, Shurelia nebo FH. Pillar vydrží 6.5 sekund s tím, že jeho cooldown se dá snížit až na 6.6 sekund. Pokud dokážete Trundla zahrát správně, můžeme s ním úplně zničit nepřátelskou back-line.

Nový Ezreal?

Nakonec si probereme Twitche, ten by měl co nejdřív dostat nějaký nerf, než se stane novým Ezrealem. Předpokládám, že bude zabanován nebo picknut téměř v každé hře, je totiž naprosto přes čáru. Na lajně je úplný tyran, má neviditelnost, steroid pro rychlost útoků i pohybu, plošné zpomalení, true damage, burst, nejvyšší range ve hře a nejlepší ad scaling. Tahle krysa nemá jedinou slabinu. Nepotřebujete takovou mobilitu jako má Vayne nebo Ezreal, pokud máte tak směšně velkou range. V nejbližší době určitě uvidíme složení týmu zaměřené pouze na ochranu Twitche s masivním plošným CC. Každý tým, který si pickne combo Nunu + Twitch by měl do 30. minuty vyhrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama