Nejlepší z nejlepších - TSM a M5
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Nejlepší z nejlepších - TSM a M5

Nejlepší z nejlepších - TSM a M5

Petr Macháček

Petr Macháček

6. 10. 2012 07:58

Dnes se podíváme na další dva účastníky Season 2 Championship.

Reklama

Jedná se o týmy  Team SoloMidMoscow FiveTeam SoloMid Marcus 'Dyrus' Hill - Solo top Brian 'TheOddOne' Wyllie- Jungle Andy 'Reginald' Dinh - AP Carry Shan 'Chaox' Huang - AD Carry Alex 'Xpecial' Chu - SupportV září roku 2009 byla bratry Andym a Danem Dinhovými založena komunita SoloMid.net, pod kterou  Team SoloMid spadá. Tým byl v záři reflektorů poprvé spatřen na DreamHacku v roce 2011, kde se jako poměrně podceňovaný tým umístil na fantastickém 3. místě. Od té doby se složení týmu několikrát změnilo - z původních šesti členů jsou v nynější sestavě pouze tři hráči. Mezi největší změny patří nejspíše nahrazení hráče The Rain Man DyrusemTSM získalo v soutěžích za rok 2012 ohromujících sedm prvních míst (což je o jedno míň, než evropské  CLG), takže jsme zvědaví, jak se jim na šampionátu poštěstí. Zároveň se dostali nejdále z amerických týmů v probíhajícím turnaji S2 World Championship, bohužel už ale vypadli. Nicméně několik z hráčů se vyjádřilo na sociálních sítích, že pro ně hra proti předním asijským týmům byla neuvěřitelnou školou a znovu v nich vyvolala chuť hrát a zlepšovat se. Doufejme, že jim to vydrží! Podali krásný výkon. 

 Moscow Five  Eugene 'Darien' Mazaev - Solo top Daniel 'Diamondprox' Reshetnikov - Jungle Alex 'Alex Ich' Ichetovkin - AP Carry Eugene 'Genja' Andryushin - AD Carry Edward 'GoSu Pepper' Abgarian - Support 

Ruská e-sport organizace Moscow Five, fungující již od roku 2001, rozšířila v prosinci svůj repertoár o hru League of Legends. Tým, který tuto hru pod křídly M5 ovládá, šlape jako hodinky a je vidět, že při výběru hráčů nebylo sáhnuto vedle. Hráči se poznali v solo queue a potom vytvořili Team Empire. Ještě před Kievem se jim povedlo porazit SK Gaming a získali tak sponzoring právě od Moscow Five, kterým jsou doposud věrní. Ve své stále nezměněné sestavě vyhráli druhé místo na letním Dreamhacku a stali se vítězi kvalifikace na právě probíhající šampionát, což patří mezi jejich prozatímní největší úspěchy. Plus k tomu můžeme přidat i další první místa na LAN turnajích. Nutno podotknout, že M5 vyhráli všechny LAN turnaje, kterých se zúčastnili. Jediné jiné obsazení bylo druhé místo právě na Dreamhacku. Alex je jeden z nejobávanějších midařů turnaje hlavně díky své skvělé farmící technice. Právě on drží rekord v největší farmě minionů - na DreamHacku posbíral se svým Galiem neuvěřitelných 325 minonů ve 25. minutě. Moscow Five byl také první tým, který přišel s velmi agresivní counterjungle, právě jejich hra v Kievu ukázala světu Shyvanu, která se hraje doposud. Moscow Five je jedním z největších favoritů na úspěch v turnaji a míří i na příčky nejvyšší. Tak ať jim to vyjde!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama