Nejlepší z nejlepších - SK a CLG.NA
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Nejlepší z nejlepších - SK a CLG.NA

Nejlepší z nejlepších - SK a CLG.NA

derk

derk

28. 9. 2012 10:20

Největší turnaj v historii e-sports se kvapem blíží.

Reklama

Již víme, kdo si v něm zahraje a jaký bude systém turnaje. Nicméně někteří z vás možná všechny týmy přesně neznají a neví co můžou od koho čekat. Proto jsme se rozhodli, že si všech dvanáct účastníků tohoto turnaje detailně představíme. Nejdříve představíme osm týmů, které hrají v playoff a potom se podíváme i na čtyři finalisty, kteří teprve čekají na své soupeře.

Pro začátek se podíváme na dva velmi známé a oblíbené týmy:

 CLG Prime

 a

 SK Gaming

.

 

Counter Logic Gaming Prime (CLG Prime)

Sestava:

 Joe '

Voyboy

' Esfahani – Top

 George '

HotshotGG

' Georgallidis – Jungle

 Michael '

Bigfatlp

' Tang – AP carry

 Peter '

Doublelift

' Peng – AD

 Steve '

Chauster

' Chau – Support

CLG bylo založeno v dubnu roku 2010, zakladatelem nebyl nikdo jiný než HotshotGG. Stejně jako většině dalších týmů, které se držely na špičce světové scény, se změny v sestavě nevyhnuly ani CLG. V dnešní době jsou v týmu pouze tři zakládající členové. První změna se odehrála v listopadu 2011, kdy z týmu odešel Elementz, Chauster přešel z AD carry na supporta a na post AD carry přišel Doublelift. Další a zároveň poslední velkou změnou byl odchod Saintviciouse, kterého nahradil Voyboy z dignitas. Protože Voyboy hrál hlavně top, Hotshot se nakonec rozhodl pro jungli a přenechal tak top lajnu právě Voyboyovi. CLG má za sebou desítky skvělých umístění a to v obou sestavách. Mohli jsme je vidět na řadě amerických i evropských turnajů a v neposlední řadě již dvakrát na OGN v Koreji. Jde o skvělý tým, který je známý především tím, že vytváří a zkouší nové taktiky, snaží se inovovat a měnit současnou metagame. Vymysleli taktikou tří teleportů a neustálého pushovaní všech lajn, které jim pomohlo hned v několika hrách k vítězství. Určitě se máme na co těšit!

 

Schroet Kommando Gaming (SK Gaming)

Sestava:

 Kevin '

Kev1n

' Rubiszewski - Solo Top

 Alvar '

Araneae

' Martin - Jungler

 Carlos '

Ocelote

' Santiago - AP Carry

 Bora '

YellOwStaR

' Kim - AD Carry

 Patrick '

Nyph

' Funke - Support

SK Gaming vzal pod svá křídla League of Legends sekci v září 2010. Od té doby se sestava několikrát obměnila, dodnes v týmu zůstali pouze dva "zakládající" hráči - Nyph a Ocelote. Největší změna, která SK zasáhla byla neshoda a celkově napětí mezi Wickdem a Ocelotem, které vyústilo až v odchod Wickda. Toho velmi rychle následoval i jungler Snoopeh a SK museli zase hledat nové hráče. Do týmu přišel Kev1n, který se usadil na top lajně. Teprve v nedávné době se do týmu vrátil po několika měsíční pauze Araneae a Candy Pandu, který odešel krátce před ECC: Poland nahradil YellOwStaR. Nejdůležitější zápas odehráli bezpochyby na Gamescomu, kde se probojovali do semifinále proti CLG.EU a k překvapení všem, hráčů i diváků obě hry naprosto dominovali a hladce postoupili do finále. CLG.EU v té době bylo považováno za jeden z nejlepších týmů na světě a od SK se toho mnoho neočekávalo. Přestože SK prohráli ve finále proti Moscow 5 ohromným rozdílem, byl to veliký úspěch. Díky tomu se kvalifikovali na největší turnaj v historii e-sports a určitě o nich ještě uslyšíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama