Nejlepší TFT postavy pro patch 12.10
i Zdroj: Tryhard.cz
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Nejlepší TFT postavy pro patch 12.10

Nejlepší TFT postavy pro patch 12.10

Ajkaaa

Ajkaaa

31. 5. 2022 16:00

Jaké jsou nejlepší postavy posledního patche G&G?

Reklama

Gizmos & Gadgets se s námi loučí, což znamená, že bychom si měli užít třídy a šampiony, jak je zatím známe. Ať už na poslední chvíli stoupáte žebříčkem, či jen pro zábavu zkoušíte různé strategie, třeba se inspirujete v následujících řádcích.


Nejlepší TFT postavy pro patch 12.10

Jediný Tier 1 šampion pro tento článek je Kassadin. Skvěle slouží jako early tank a je nezbytnou jednotkou pro Mutant kompozice. I když jeho schopnost uděluje nemalé poškození, (a to hlavně když se vám podaří jej z PvE kol získat 2-hvězdičkového) hraje se hlavně jako tank. O Ashe si řekneme níže při Mid game.

Následují dva mágové, přičemž oba bychom mohli považovat spíše jako supporty z oblíbených kompozic. Syndru najdete mezi Debonairs. Její schopnost skvěle funguje pro odhazování zabijáků ze zadní linie zpět tam, kam patří – pryč od vašeho carry. Zilean a jeho CC efekt v bombičce se zase skvěle hodí do early týmů Innovators. Těm později dominuje Jhin se kterým Zilean také sdílí Clockwork bonus. V poslední řadě v early můžete narazit na Sejuani, což určitě není špatná volba, pokud potřebujete Bruiser bonus a nějaké to zdraví navíc pro tým.


Nejlepší TFT postavy pro patch 12.10

Pro střed hry jsem nechala dvě místa Tier 2 šampionům Ashe a Talonovi. Jde totiž o jednotky, které koupíte v early, v mid game by měly být dost silné a pravděpodobně je do konce hry neprodáte (pak už ale podle situace). Oba dva se hrají na re-roll, tudíž zapomeňte na velké utrácení – musíte našetřit 50 zlaťáků a hledat jen vaše carry.

Ekko opět zaujal svoje oblíbené místo mezi důležitými Innovators jako ten, co hodně vydrží a v podstatě otravuje nepřátelskou zadní linii, zatímco vaši ostatní Innovators udělují hlavní poškození. Zbylá pole v obrázku – Morgana a Leona jsou nezbytnými jednotkami tříd Syndicate a Debonair. Morganu tedy vždy najdete v přední linii s carry Ashe a Leonu s Talonem či Dravenem.


Nejlepší TFT postavy pro patch 12.10

Již několikrát výše zmínění Innovators už nefungují tolik přes AP carry Seraphine, nýbrž AD carry Jhina. Ten se v naší “topce” objevuje pravidelně, ale svoje místo si vždy vybojuje určitě právem. Ne vždy je jednoduché jej zahrát, jelikož potřebuje ochranu před zabijáky a silnými CC efekty. Z toho důvodu nezapomínejte na předmět Quicksilver.

V patách mu je Draven. Ten se hraje s Debonairs v týmu “Draven & friends”, či pokud se vám podaří přes Augmenty získat Emblemy – 7 Debonairs. Jinak jde o tým s Camille jako druhým Challengerem a Oriannou pro Clockwork buff. Tím má Draven ještě rychlejší útoky.

Abychom nemluvili jen o fyzické síle útoků, podíváme se také na silné magické schopnosti ve hře. Renata je jasným ukazatelem toho, že Chemtech jsou stále přítomní a pokud se vám podaří získat ji včas i se správnými předměty (Blue buff a Morellonomicon), uvidíte jednu toxickou vlnu za druhou a nepřátelé budou pomalu mizet z desky. Dále jako první legendárka se nám s magickým poškozením či tank verzí objevuje Galio. Dopřát byste mu měli další Socialite jednotky kolem. Nezbytný je také Colossus buff, který aktivujete s Alistarem.

Gizmos & Gadgets můžeme zamávat společně s Kai’Sou, která jasně vede v Mutant kompozicích. Doporučuji ji vyzkoušet, jakmile Mutant třída bude mít Omnivamp bonus. Kai’Sa pak se Statikkem či Guinsoo’s rageblade bude mít dost rychlé útoky, aby hned několikrát nepřátelům uskočila a seslala svou schopnost.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama