Nejhranější championi
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Nejhranější championi

Nejhranější championi

Petr Macháček

Petr Macháček

4. 12. 2012 09:32

Jak již název napověděl, dnes se podíváme na nejhranější postavy této hry v profesionálních výšinách.

Reklama

Chlapci z Gosu se rozhodli, že na základě všech odehraných her zimního DreamHacku a IEM v Singapuru vytvoří graf, ve kterém zobrazí žebříček šampionů, kteří se nejčastěji objevovali v picku těch nejznámějších týmů světové úrovně.

První příčka je, dle mého názoru, opravdu zasloužená. Ezreal je jeden z nejsilnějších AD carry postav ve hře, hlavně díky jeho možnosti snadného útěku a nervy drásajícím Q spellem. O druhé místo se dělí Corki s Lulu, což je opravdu překvapivé. Lulu, jakožto poměrně nově přidaný support, se rychle dostala hráčům pod kůži a stala se populární během několika týdnů. Dalším "bonbónkem" tohoto grafu je Zyra, která se na pátou pozici probojovala nikoli jako silné AP carry, ale převážně jako support. Možnost téměř neustálého wardingu díky jejímu W spellu, ultimátka neskutečně ovlivňující team fighty, long range poke a silný early damage, co víc si přát.
Nezapomnělo se ani na nejčastěji banované šampiony. A nějaké extra překvápko se nekoná. Lee sin, se svými nechutně silnými early ganky a neskutečným AD burstem nečekaně obsadil první místo. Diana si svou druhou pozici opravdu zasloužila, stejně jako Blitzcrank. Opět dvě postavy jsou schopny obrátit stav hry.Nakonec tu máme ještě bany a picky z IPL 5 - možná největšího a nejlépe obsazeného turnaje, co kdy byl. Zajímavé je, že i když mezi IPL a Dreamhackem/IEM bylo pouze pár dní, picky a bany se poměrně hodně změnily. Podívejte se sami.
Je opravdu těžké nějakým způsobem hodnotit, proč právě tento a tamten šampion se dostal na takovou a takovou příčku. Proto se Vás chci zeptat, co si myslíte o tomto pořadí? Myslíte si, že něterá postava má na to, být nejpickovanější? Podělte se s námi o Váš názor.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama