Nehrajte League of Legends příliš, říká jeden z vývojářů
i Zdroj: Riot Games
Zajímavosti League of Legends Článek Nehrajte League of Legends příliš, říká jeden z vývojářů

Nehrajte League of Legends příliš, říká jeden z vývojářů

Giry

Giry

2. 7. 2024 15:36

Ani League of Legends byste neměli věnovat nezdravé množství času. Tvrdí to jeden z hlavních vývojářů s přezdívkou Pupulasers, kterého známe z různých videí s novinkami.

Reklama

Na Redditu se včera objevil příspěvek od americké hráčky, která se svěřila, jak velký pozitivní dopad mělo její rozhodnutí skončit s hodnocenými hrami v League of Legends. Hrála prý více než 10 hodin denně. Do diskuze se pustil také Pupulasers, ředitel vývoje LoL.

Ve svém příspěvku napsal, že je rád, že hráčka našla nový životní balanc a dodává, že ani vývojáři nedoporučují hrát 10 hodin každý den. Riot prý podporuje hráče v tom, aby mezi hrami dělali pauzy od hodinových až po ty, které trvají několik měsíců.

Podle něj je hra schválně designovaná tak, aby vám neutekl žádný postup, pokud se rozhodnete myš a klávesnici na nějaký čas odložit. Nestane se, že by se vaši přátelé dostali nějakým způsobem napřed. Průměrný hráč League of Legends stráví ve hře přibližně 30 hodin měsíčně a Riot neplánuje toto číslo navyšovat.

Někteří hráči v komentářích namítají, že postup v event passech nebo v rankedech (hlavně kvůli zkráceným splitům) nutí hráče hru zapnout hru častěji. Na oba případy Pupulaser odpověděl.

Celý postup Event Passem prý zabere asi 33,5 hodiny hraní a ve hře bývá kolem 45 dní, ve výsledku tedy hráč potřebuje ještě méně než 30 hodin hraní měsíčně na to, aby si odemkl všechny odměny.

Na to, abyste dosáhli na svůj požadovanou divizi v hodnocených hrách, potřebujete prý méně času. Zároveň rozdělení na tři splity prý více podporuje přestávky. Namísto tvrdého grindu od ledna do listopadu je rok rozdělený na tři kratší postupy. Pupulasers ale přiznává, že systém tří splitů není dokonalý a dodává, že Riot sbírá zpětnou vazbu od hráčů a je připravený na změny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama