Návrat týmu FlyQuest se nekoná, TSM porazili Golden Guardians
i Zdroj: Marv Watson/Riot Games
eSport League of Legends Článek Návrat týmu FlyQuest se nekoná, TSM porazili Golden Guardians

Návrat týmu FlyQuest se nekoná, TSM porazili Golden Guardians

Maarty

Maarty

8. 7. 2023 16:24

Další týden LCS je za námi a organizace opět dokázaly, že ještě není nic pevně dané. Cloud9 a Evil Geniuses pořád drží první příčky ligy s náskokem jen jednoho vítězství nad GG a další celky také moc neztrácí. Pojďme tedy zrekapitulovat důležitá i nečekaná vítězství.

Reklama

Cloud9 x Golden Guardians

Tyto týmy si během posledních měsíců vydobyly silnou historii i vzájemnou rivalitu a od finále jarního splitu proti sobě bojovaly nespočetněkrát. I přesto, že C9 vždy i po vyrovnaných hrách vzešli vítězně, se tento týden GG konečně podařilo získat tuto důležitou výhru. Uvidíme, zda se týmy v play-offs potkají a GG budou schopni víkendový výkon znovu předvést i v Bo3 sériích.

TSM stále bojuje

Na druhou stranu zmiňovaní GG byli schopni koncem hracího týdne podlehnout legendární organizaci, která poslední roky neměla jednoduché. TSM se tedy po velmi špatném startu probudili a odnesli si tři výhry v řadě. Společně s výhrami si i mladý midař Insanity odnáší ocenění hráče týdne. S týmem Dignitas momentálně drží pátou příčku.

Od příštího týdne se můžeme těšit na další americké zápasy i návrat víkendového LEC, které se momentálně přesová do play-offs fáze. Kompletní výsledky i následující zápasy najdete také v našem esportovém přehledu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama