Návrat do LCS v nejlepší formě: NRG ukořistili titul v letním splitu LCS
i Zdroj: Marv Watson/Riot Games
eSport League of Legends Článek Návrat do LCS v nejlepší formě: NRG ukořistili titul v letním splitu LCS

Návrat do LCS v nejlepší formě: NRG ukořistili titul v letním splitu LCS

Maarty

Maarty

21. 8. 2023 16:36

Po napínavém semifinále proti Liquidům dokázal tým NRG porazit letošní dvojnásobně vítěznou soupisku Cloud9. Tu ve finálovém souboji překonali hráči NRG se skóre 3-1. Trojnásobné vítězství C9 se tedy nekonalo a NRG se po tomto nečekám výsledku stáli americkými šampióny.

Reklama

Po skvělé otevírací ceremonii přišli na pódium dva týmy. Dlouhodobě jedničkoví Cloud9 a NRG, kteří v letním splitu skončili na průměrném pátém místě. Po přejezdu v semifinále vítězů, kde Cloudi poslali NRG se skóre 3-0 do poražených týmů, nikdo nečekal odlišný výsledek. Po těsném vítězství proti Liquidům ovšem do finále přišla úplně jiná a mnohem silnější soupiska NRG. 

Síla, nasazení a nezlomný duch NRG, který přišel do finále, zdobily hráče obláčkového týmu a každý, kdo sledoval finále, to musel jednoznačně cítit. Po přesvědčivé výhře 3-1 se NRG stávají mistry amerického regionu a na světový šampionát letí z prvního místa.

Z LCS se tak na světovém šampionátu v koreji představí týmy NRG, Cloud9 a Team Liquid. O čtvrté postupové místo se utkají Golden Guardians se čtvrtým nejlepším celkem z LEC, kterého budeme znát až za pár týdnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama