Naše MMO bude revoluční, sdílí Riot Games, počkáme si na něj déle
i Zdroj: Riot Games
Extra Článek Naše MMO bude revoluční, sdílí Riot Games, počkáme si na něj déle

Naše MMO bude revoluční, sdílí Riot Games, počkáme si na něj déle

Giry

Giry

20. 3. 2024 19:04

Jeden ze zakladatelů Riot Games a současný CPO Marc "Tryndamere" Merrill se na svém Twitterovém účtu rozpovídal o vývoji připravovaného MMO a odhalil několik novinek.

Reklama

Na MMORPG hře pracuje Riot už několik let, přesto si na ni ještě dlouho počkáme. Merrill totiž oznámil, že se vývojáři rozhodli začít téměř od nuly. Dosavadní vývoj prý směřoval k tomu, že hráči dostanou klasické MMO na které jsou zvyklí od jiných společností.

Jenže Riot podle jeho slov nechce vytvořit kopii jiné hry s kabátem v barvách světa League of Legends. Tvůrci si předsevzali, že z jejich dílny vzejde zcela unikátní titul, který posune žánr MMO her na vyšší příčku. I kvůli tomu povolal Riot nového ředitele vývoje. Tím se stal Fabrice Condominas, který s sebou přináší zkušenosti od světových herních tvůrců jako BioWare nebo EA. 

Na závěr Merrill dodává, že se kvůli restartování vývoje práce na hře prodlouží a na výsledný produkt si počkáme ještě několik let. Pokud bude v následujících letech Riot o MMO mlčet, můžeme to prý považovat za dobrou zprávu, znamená to totiž, že se na novém MMO stále pracuje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama