Nakup se slevou a vyhraj PS5 nebo herní PC. Be A Gamer je zpět!
i Zdroj: czc.cz
Partnerský obsah Článek Nakup se slevou a vyhraj PS5 nebo herní PC. Be A Gamer je zpět!

Nakup se slevou a vyhraj PS5 nebo herní PC. Be A Gamer je zpět!

Komerční sdělení
7. 5. 2023 01:46

CZC opět láká hráče na herní svátek Be A Gamer. Nabízí výhry v hodnotě více než 100 000 Kč a slevy na herní gear. Vyhrát může každý, kdo nakoupí z vybraných zlevněných produktů napříč herním sortimentem do 4. června 2023.

Reklama

Na CZC.cz se v plné síle rozjíždí další vydání pravidelné akce pro všechny hráče Be a Gamer! Od 2. května do 4. června mohou nadšenci do her nakupovat vybrané produkty za parádní ceny a zároveň se nákupem zařadit do slosování o výhry v hodnotě přesahující 100 000 Kč. Vyhrát můžete našlapané herní PC CZC.Gaming Paladin, herní notebook MSI Cyborg 15, PlayStation 5, Xbox Series X anebo veškerou potřebnou výbavičku do vašeho herního doupěte od značky CZC.Gaming. Štěstí můžete zkusit i na facebooku CZC, kde první tři květnové týdny poběží soutěže o LEGO stavebnice z řad Technic, Ideas a Super Mario. 

nabídce akce Be a Gamer najdete nejširší sortiment herního příslušenství napříč nejznámějšími značkami, včetně našeho vlastního vyladěného herního arzenálu - CZC.Gaming. Ten je nyní k dispozici se slevou až 25 %. Nenechte si ujít příležitost zúčastnit se této akce a získejte šanci vyhrát některou z luxusních cen, které na vás čekají. Neváhejte, čas na nakupování a hraní je právě teď!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama