MYM propouští LoL sekci
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek MYM propouští LoL sekci

MYM propouští LoL sekci

derk

derk

Známá organizace MeetYourMakers se rozhodla propustit svou League of Legends sekci, podrobnosti, oznámení a budoucnost týmu uvnitř.

Reklama
Zleva: Libik, Czaru, Makler, Kubon, Mokatte

MeetYourMakers byli jedním z nejstarších evropských týmů. Sestava celku spolu hraje opravdu dlouhou dobu a získala si srdce řady fanoušků tím, že se z amatérského týmu dokázali vypracovat až do LCS a stát se profesionály a přitom neměnit sestavu, ani organizaci. Poprvé se o hráčích mluvilo když hráli za polský celek Gameburg Team a následně s tagem exGBT několik měsíců vyhrávali (v té době velmi prestižní) turnaje Go4LoL. Pod MeetYourMakers se hráči již v současné sestavě dostali 1. 3. 2012. Bez tří týdnů to jsou tedy celé dva roky, co vydrželi pod jednou organizací a v jedné sestavě. Tento tým je skoro raritou na evropské a nejspíše i zahraniční scéně. Vydržet hrát dva roky ve stejné sestavě a stále podávat skvělé výkony opravdu není lehké. 

Bohužel v posledních pár měsících se MYM ale příliš nedařilo. Jako první přišla nepříjemná prohra v důležitém zápase o udržení v LCS proti Copenhagen Wolves (1-3). MYM se dostali do amatérské Coke Zero ligy, kde tento pátek v semi-finále podlehli evropské amatérské jedničce Cloud 9 EU. Hlavním důvodem pro rozdělení cesty hráčů a organizace MYM je zřejmě vypadnutí z LCS a jakési "snížení šancí", se tam opět probojovat. 

Nyní se podíváme na sestavu týmu, která spolu vydržela skoro dva roky. Následovat bude oficiální vyjádření CEO MeetYourMakers.

 Kubon - Top

 Mokatte - Jungle

 Czaru - Mid

 Makler - Marksman

 Libik - Support

-------------------------------

 kittz - Analytik

 Khaled Naim, CEO MeetYourMakersDnešním dnem se loučíme s naším League of Legends týmem. Nikdy není lehké vydat oficiální vyjádření k odchodu týmu, v tomto případě je to ještě těžší, protože s námi hráči byli dlouhou dobu. Nicméně je to v našem byznysu přirozené. Není žádným tajemstvím, že se našemu týmu v poslední době nedařilo tak jak jsme byli zvyklí a nebyli jsme schopni se dohodnout ohledně výsledků týmu a očekávaných podmínek. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli upustit od našeho kontraktu. Samozřejmě chceme popřát týmu jen to nejlepší v budoucnu.

V článku na webu MYM se také objevuje zpráva, že organizace rozhodně na MOBA žánr nezanevře a již v blízké budoucnosti bychom se měli dočkat důležitého oznámení. Že by nějaký z amatérských týmů? Kdo ví. Dejte nám v komentářích vědět, co si o propuštění LoL sekce MYM myslíte vy.

Oficiální novinka: 

http://mymym.com/news/meet-your-makers-part-ways-with-lol/
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama