Moscow Five propouští LoL sekci
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Moscow Five propouští LoL sekci

Moscow Five propouští LoL sekci

derk

derk

10. 1. 2013 12:07

Před pár hodinami se objevila zpráva, že se Moscow Five nachází bez LoL sekce.

Reklama

Po bližším seznámení s problémem již známe důvody. Připomeňme si tedy celou situaci, od samotného začátku.

Moscow Five propouští LoL sekci

Moscow Five jako organizaci založil 

 Dmitriy Smeliy

, který byl jednak ředitelem společnosti a jednak největším investorem. V květnu tohoto roku byl zatčen US FBI v Amsterdamu a v současné době sedí za mřížemi (důvod: hackování soukromých dat a bankovních detailů). Do vedení organizace se dostal 

 Constantin

"

groove

"

Pikiner

, jehož největším úkolem bylo sehnat sponzory pro všechny sekce. Přes veškerou snahu ale nedokázal najít společnou řeč s dalšími organizacemi a tak byl nakonec nucen propustit jednotlivé sekce. Z důvodu nedostatku financí a sponzorů.

Constantin v oficiální novince na webu M5 poděkoval několika lidem. Jako první to byl Mark Averbukh, který se staral o web více než půl roku, a to zcela zdarma. Následně Ruslanovi, který byl jako ex-progamer cenným rádcem a spolupracovníkem. Constantin se velmi pozitivně vyjádřil také o League of Legends sekci - řekl, že je nesmírně rád, že tým zůstal pod Moscow Five, i když měl nabídky od zahraničních organizací, které nabízely daleko lepší podmínky, mnohdy i několikanásobně. Zároveň dodává, že se o budoucnosti Moscow Five dost možná dozvíme v dalších několika dnech. Nevylučuje možnost, že celá organizace sežene sponzory a budou za pár týdnů fungovat jako doposud. V současné době se ale organizace stává neaktivní.

 Eugene '

Darien

' Mazaev - Top

 Daniel '

Diamondprox

' Reshetnikov - Jungle

 Alexey '

Alex Ich

' Ichetovkin - Mid

 Eugene '

Genja007

' Andryushin - AD

 Edward '

GoSu Pepper

' Abgarian - Support

Moscow Five LoL sekce bude mít poslední zastávku na IEM Katowice. Co bude dál, to se uvidí. Co myslíte vy? Najdou si kluci z Moscow Five, podobně jako exCLG EU, nějakého zajímavého sponzora?

 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama