MLG Dallas - dohráno
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek MLG Dallas - dohráno

MLG Dallas - dohráno

derk

derk

5. 11. 2012 12:24

O víkendu se hrál turnaj MLG Fall Dallas, který skončil právě včera večer. Jak to dopadlo?

Reklama
Finále

Do finále se přes CLG.EU z Loser's Bracketu poměrně lehce dostal korejský tým Azubu Blaze. Tam na něj již čekal další korejský tým - NaJin Sword, který postoupil bez jediné prohry přímo z Winner's Bracketu. Korejský duel nesl příslib skvělé, vyrovnané hry. 

MLG Dallas - dohráno
 Azubu Blaze vítězí!

Favoritem zápasu byl určitě NaJin, který oba dny předtím předvedl, že je ve skvělé kondici a přijel sem pro místo nejvyšší. Borci z Azubu Blaze naopak předváděli velmi nestabilní výkony, dokonce skoro prohráli proti Team Dignitas ještě ve skupinové části. Co se ale nestalo... Azubu Blaze, zřejmě povzbuzeno hladkou výhrou nad CLG Europe ukázalo neuvěřitelnou formu a hravě si s krajany poradilo. Systém finálového duelu byl na tři vítězné bo3 (s tím, že NaJin měl výhodu jednoho k dobru). Azubu Blaze však z pěti her čtyři vyhrálo a celkově vyhrálo na série 2-1. Byla to pro ně taková lehká satisfakce za to, že se právě kvůli NaJin Sword nepodívali na Finále S2, kam jel pouze jejich bratrský tým Azubu Frost. Azubu Blaze nám tedy připomněli, že je tu další skvělý korejský tým, který už mnoho lidí opomenulo. Gratulujeme k vítězství, bylo zasloužené! 

Konečné pořadí

 Azubu Blaze

 NaJin Sword

 CLG Europe

 CLG Prime

 Team Solomid

 Team Dignitas

 Team Dynamic

 Curse Gaming

Asi nejzajímavější věcí na celém turnaji bylo to, že z pěti amerických týmů, které hrály na domácí půdě se nikdo nedostal na stupínky vítězů. Tento turnaj akorát potvrdil, že asijská scéna naprosto dominuje i League of Legends. Evropa se ještě drží, ale Amerika je na tom v současné době poměrně špatně, hráči zřejmě zlenivěli a užívají si ve svých přepychových gaming housech. Snad se do další sezóny trochu vzpamatují a ukáží nám, že jsou pořád ještě ve hře o titul nejcennější!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama