Mistrovství ČR
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Mistrovství ČR

Mistrovství ČR

derk

derk

1. 1. 1970 00:00

Portál Playzone konečně vypustil informace k nadcházejícímu Mistrovství České Republiky v počitačových hrách a LoL nebude chybět.

Reklama

Přestože je League of Legends komunita u nás relativně mladá, vkládáme do ní obrovské naděje. I proto mají hráči League of Legends šanci zúčastnit se vrcholné akce českého elektronického sportu, Mistrovství ČR v počítačových hrách, jehož druhý ročník letos pod taktovkou PLAYzone.cz proběhne. Nepůjde přitom "jen" o titul Mistra České Republiky, v sázce jsou také ceny za desítky tisíc korun.

Mistrovství ČR

Již několik měsíců panovala mezi hráči nejistota ohledně Mistrovství ČR v počítačových hrách. Nyní si konečně můžete přestat zoufat. Dokonce můžete i přestat doufat a začít se těšit, protože informační embargo bylo konečně uvolněno a já vám tak mohu přinést konkrétní informace.

Pro League of Legends bylo uvolněno hned šest slotů, čímž naše hra dosáhla drobného vítězství nad ostatními mladými hrami na PLAYzone.cz, protože jsme díky tomu předstihli jak Dotu 2, tak Battlefield 3, jež mají sloty jen čtyři. Všech šest postupujících bude určeno na základě žebříčku MČR klasifikace, proto radím týmům, které v posledních měsících zahálely, aby se opět začaly účastnit turnajů do klasifikace zařazených. Čas totiž kvapí a konkurence je velká.

Aktuální TOP10 League of Legends MČR Klasifikace: 

  1. Mistrovství ČR
    Volibears 
  2. Mistrovství ČR
    Storm Games Clan
  3. Mistrovství ČR
    Deal with it
  4. Mistrovství ČR
    Gateway Entertainment.LoL
  5. Mistrovství ČR
    FLYtoHIGH
  6. Mistrovství ČR
    MonoManiac.LoL
  7. Mistrovství ČR
    eSuba.Intel LoL
  8. Mistrovství ČR
    FeW GamerS.LoL
  9. Mistrovství ČR
    Buzici v Muzici
  10. Mistrovství ČR
    Sausage Riders

Nutno říct, že žádný z týmů nemá nic jisté. Bodové rozdíly nejsou příliš vysoké a navíc body s časem ztrácejí na hodnotě. I proto má šanci dostat se mezi šest nejlepších také nově složený tým. Pokud ovšem máte zájem hrát, silně vám doporučuji složit si tým co nejdříve, protože jak už jsem psal výše, času rychle ubývá a již brzy překročíme hranici, kdy nově vzniknuvší tým nebude mít šanci ostatní dohnat.

A kde vlastně můžete MČR body získat? Každou sobotu se v 17:35 koná NightCup, ve kterém rozdělujeme rovných 100 bodů. Pokud se vám bude dařit, dostanete se třeba na měsíční finále, ze kterého si kromě 150 bodů můžete odnést také nějakou věcnou cenu. O 200 bodů si můžete zahrát jednou za dva měsíce na Mezihernovém turnaji. Zkusit to můžete třeba za čtrnáct dní, v sobotu 23. 6. se totiž koná již třetí Mezihernový turnaj v pořadí. A komu by to bylo málo, tak na konci prázdnin (31.8. - 2.9.) může vyrazit ještě na letní LanCraft, kde se bude hrát o 200 až 300 bodů (v závislosti na počtu týmů).

A ono je opravdu o co stát. Na základě osobní zkušenosti z prvního ročníku mohu bez uzardění prohlásit, že MČR je turnaj, který u nás opravdu nemá obdoby, ať už v rámci prestiže, cen či organizace. Letošní mistrovství se uskuteční ve dnech 19.-21.10. 2012 a i tentokrát budeme využívat pohostinosti Kongres Hotelu Jezerka, jenž se nachází v CHKO Železné hory u sečské přehrady. K uzavření MČR žebříčku dojde 30.9. 2012, poté budou postupivší týmy muset potvrdit účast. Samotný turnaj je BYOC, je tedy potřeba, abyste si s sebou vzali své počítače a veškeré potřebné vybavení.

Dostat se na MČR rozhodně není jednoduché a hráči musí vynaložit velké úsilí, aby se dostali na vrchol žebříčku a následně se tam udrželi. Hořká dřina je však bohatě vynahrazena sladkou odměnou. Na MČR samozřejmě nehrajeme pouze o titul mistra, vážnost akce vyžaduje také adekvatní ceny. Už nyní vám mohu slíbit ceny v minimálně dvojnásobné hodnotě těch, které jsme rozdali finalistům první sezóny BenQ League of Legends Ligy.

Na závěr jsem si pro vás připravil krátké shrnutí uvedených informací:

  • 30.9. 2012 - Uzavření žebříčku MČR Klasifikace
  • 19. - 21.10. 2012 - MČR v počítačových hrách
  • Místo konání - Kongres Hotel Jezerka
  • Turnaj je BYOC!
  • Postupuje 6 týmů
  • Titul mistra ČR!
  • Ceny v hodnotě desítek tisíc!
  • Bezkonkurenční akce, představující vyvrcholení herní sezóny!
Mistrovství ČR
převzato z www.playzone.cz
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama