Mistři LPL a vyzvou Fakera, Cloud9 poslali americké kolegy domu
i Zdroj: Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Mistři LPL a vyzvou Fakera, Cloud9 poslali americké kolegy domu

Mistři LPL a vyzvou Fakera, Cloud9 poslali americké kolegy domu

Reibl

Reibl

14. 5. 2023 19:35

Druhá třetina MSI se uzavřela Bo5 duely mezi americkými a čínskými týmy. Překvapení se opět nekonalo a favoriti si došli pro vítězství. Známe tak dva týmy, které se utkají přímo o finále.

Reklama

Prvním nedělním utkáním se stalo klání čínských gigantů JDG a BLG. Série šla k nemilosti diváků pouze do tří her a obří roli hráli oba marksmani. Elk za BLG a Ruler za JDG nesli na zádech oba týmy. Vzhledem k výsledku 3:0 je jasné, že korejský legendární střelec zvládl svůj úděl lépe a poslal BLG do lower bracketu. JDG se tak utkají s T1 ve finále upper bracketu. Vyhlížený duel pošle lepšího z této dvojice do finále turnaje.

Cloud9 a Golden Guardians mezitím bojovali o udržení se v turnaji. GG za poslední měsíce dokázali o hodně více, než od nich fanoušci čekali. Tým se podle predikcí vůbec neměl dostat do závěrečné části ligy, natož na mezinárodní turnaj. Vyhraná mapa proti BLG v play-in části je jen třešničkou na dortu. Odveta finále LCS proti Cloud9 ale byla nad síly GG. Výkony Licorice sice poslali sérii do 4. hry, tu si ale C9 uhlídali.

Golden Guardians se tak s turnajem loučí, avšak podceňovaný celek zanechal dobrý dojem. Cloud9 v lower bracketu narazí ve středu na korejské mistry Gen.G. O den dříve se utkají G2 Esports proti BLG. V obou případech platí, že kdo prohraje, na turnaji končí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama