Měsíční finále Go4LoL CZ/SK - Rozhovory
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Měsíční finále Go4LoL CZ/SK - Rozhovory

Měsíční finále Go4LoL CZ/SK - Rozhovory

Tomáš Daniel

Tomáš Daniel

28. 3. 2012 13:06

Rozhovor s Bhaalspawnem, Kysskem.

Reklama

Jak jsme vám slíbovali rozhovory s hráči týmů, kteří se umístili na stupních vítězů prvního měsíčního finále druhé sezóny, tak taky plníme ;-) Rozhovor s hráčem týmu Insenia.esc bude doplněn později.

Bhallspawn - Buzici v Muzici (1. místo v měsíčním finále Go4LoL CZ/SK)

Jak jsi spokojen s druhou sezónou go4lol cz/sk celkově?- Zatím jsem spokojen, že si konečně zahrajeme s českými týmy jinde než na Playzone a pevně doufám v brzké dodání odměny.

Bude se tvůj tým zúčastňovat tohoto turnaje i nadále?- Určitě pokud si všichni najdeme čas, tak se budeme dále zúčasťnovat, bohužel někteří z nás preferují real life.

Jak se ti líbilo včerejší měsíční finále? Překvapilo tě něco?- Jelikož jsme skončili první, tak se mi finále prvního měsíce samozřejmě líbilo a překvapilo mě, že proti GwE (bývalým KKT) myR nezabanovali Anivii a Rumbla.

Jak jsi spokojen s vaším umístěním?- Na tuhle otázku jsem již odpověděl v předešlé. Ono spokojen jsem, jelikož jsme první.

Co plánujete do budoucna? Nějaké větší změny?- Do budoucna plánujeme nějaké IEM a výlet do Koreji. Větší změny neplánujem, jako tým už jsme si sedli a nevidím jediný důvod někoho vyměnit.

Kyssk0 - Getaway Entertainment (2. místo v měsíčním finále Go4LoL CZ/SK)

Jak jsi spokojen s druhou sezónou go4lol cz/sk celkově?- Tak je škoda že sa neučastní pravidelne eSuba inak by som povedal že jediný pravidelní turnaj, kde sa stretávajú TOP CZ/SK týmy.Ďalej je super že už su RP aj za každý X cup pre 1 a 2 miesto.

Bude se tvůj tým zúčastňovat tohoto turnaje i nadále?- Určitě ano :)

Jak se ti líbilo včerejší měsíční finále? Překvapilo tě něco?- Začiatok zase free win (niekto kto sa chce dobre umiestniť by to privítal ale v poslednej dobe mne osobne už tie freewini lezú na nervy a račej ako čakať jedno hracie kolo by som si zahral)Prvy zapas - už semifinale snažili sme poucit z chyb ktore sme spravili ked sme posledne proti MyRu prehrali vo finale a vyslo to. Nechali nas picknut to co radi hravame, vyslo to zahrali sme opatrne bez vetsích chýb a postupili do finale.Vo finale early vyrovnaná hra ktorá nás stylom AFK/FARM vyprovokovala k vela chybám a potom nas skor poke pick uz nestacil na otvorene fighty a neodhadnutá sila supera stratenie nashora a v zapeti fight uz pre nas znamenal zmierenie sa z druhím miestom.Myslim ze nič neprekvapilo ale zase tu hru pozname dost dlho nato ze vieme ze stat samôže všetko.

Jak jsi spokojen s vaším umístěním?- Má to svoje + aj - z jednej strany spokojni a z druhej vyhra je vyhra xD.

Co plánujete do budoucna? Nějaké větší změny?- Najvecia zmena práve prebieha teraz budeme vystupovat pod spolocnostou Gateway Entertainment a este je kopu veci otaznich takze nejake konkretnejsie info nema zmysel upresnovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama