MČR v počítačových hrách
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek MČR v počítačových hrách

MČR v počítačových hrách

derk

derk

19. 7. 2013 10:57

Už víme kdy a kde se bude hrát MČR. Všechny informace uvnitř.

Reklama

Jak jistě víte, portál PLAYzone pořádá již třetím rokem největší domácí turnaj - Mistrovství České Republiky v počítačových hrách. Tento rok ale nastává poměrně velká změna. Místo konání MČR se přesouvá z hotelu Jezerka v Seči přímo do srdce Evropy, do Prahy.

MČR bude probíhat na veletrhu videoher a interaktivní zábavy FOR GAMES, který se bude konat 10.-13. října 2013. Mělo by to tedy být zhruba týden po největší letošní akci - Světovém Šampionátu třetí sezóny.

Na veletrhu FOR GAMES bude pro hráče a týmy hrající MČR vyhrazeno celkem 800 m2. Další velkou novinkou, kterou jistě uvítají všichni je fakt, že všechny hry se budou hrát na přivezených MČR sestavách a půjde tedy o vůbec první MČR, které nebude BYOC.

Pojďme se podívat ještě na pár oficiálních slov od pořadatelů MČR.

MČR v počítačových hrách

Samotné FOR GAMES 2013 ( http://www.forgames.cz ) bude konáno ve dnech od 10. do 13. října v PVA EXPO v pražských Letňanech a přesně v těchto dnech zde bude rovněž hoštěno i finále 3. sezóny oficiálního Mistrovství ČR v počítačových hrách, které organizuje společnost PLAYzone ( http://www.playzone.cz/ ). MČR 2013 bude pak na místě vyhrazena samostatná hala o rozloze 800m2.

Tato nejprestižnější akce na poli českého a slovenského profesionálního a poloprofesionálního hraní sice bude pouze pro týmy a hráče, kteří se kvalifikují skrze MČR klasifikaci, ale spousta zábavy a doprovodného programu bude přichystána i pro návštěvníky veletrhu a diváky u streamu zkušeného štábu PLAYzone TV. Například nás čeká velká stage s bohatou show plnou vychytávek partnerů akce, soutěží pro návštěvníky nebo třeba živý komentář všech turnajů, jenž obstarají komentátoři společně s adminy a celebritami níže uvedených her.

Finále se odehraje v titulech Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, StarCraft II, DotA 2, FIFA 13 a TrackMania Nations o ceny přesahující půl miliónu Kč. A kromě toho, že se finále MČR 2013 stěhuje od svého obnovení mimo prostory Kongres hotelu Jezerka, představí další velkou novinku – vůbec poprvé nepůjde o BYOC akci (každý si musí přivést vlastní počítač). Na místě bude pro každého soutěžícího přichystána HAL3000 MČR herní sestava nejnovější generace a nabušené Alienware notebooky.

Více informací najdete zde .

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama