MČR: První den
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek MČR: První den

MČR: První den

derk

derk

12. 10. 2013 05:53

Máme tu první den MČR a s ním i skupinovou část turnaje. Uvnitř vše potřebné a live coverage.

Reklama

Je sobota 12.10.2013 a v Praze v Letňanech začíná první den MČR v League of Legends. Dnes uvidíme celkem osm týmů, které se poperou nejdříve ve skupinách a následně i v prvním kole play-off. Do zítřejšího finále a souboje o třetí místo postoupí jen čtyři!

LIVE COVERAGE

!!! 17:30 Už známe finalisty! Prvním je  eSuba a druhým  Team KnT.  Inside Games a  Storm Games Clan si zahrají zítra o třetí místo !!!15:40 Druhým postupujícím ze skupiny B je tým  Inside Games! EXtatus opouští turnaj spolu s Maserati Rock. Za chvilku začíná semi-finále.15:00  SGC se stává prvním semi-finalistou ze skupiny B. EXtatus si zahrají proti Inside Games o druhé postupové místo ze skupiny a Maserati Rock jsou již z turnaje venku.13:10 SGC vyhrávají hru proti Inside Games a dostávají se tak do duelu proti eXtatusu. IG a Maserati si zahrají zápas o to, kdo se rozloučí s turnajem a kdo bude mít šanci ještě postoupit.12:30 EXtatus vyhrává první zápas proti Maserati Rock. Stačí jim tedy již jen jedna výhra a mohou postoupit z prvního místa. Ve druhém zápase teď hrají SGC vs. Inside Games.11:50 Druhým postupujícím je  Team Knt! I ve druhé hře si dokázal poradit s papírovým favoritem turnaje emperor. Teď to bylo o dost vyrovnanější, ale na postup to nestačilo. Emperor tedy spolu s iNfernity z turnaje vypadává.10:30 Prvním postupujícím se stává  eSuba. Team KnT si teď opět zahraje proti emperorům o druhé postupové místo. Infernity už jsou bohužel ze hry venku a musíme se s ními rozloučit.09:30

Vítězi prvních dvou skupinových her se stávají eSuba a Team KnT. Následující hru si zahrají proti sobě a vítěz postupuje do play-off z prvního místa. Na druhé straně tabulky hrají Infernity a emperor.lol a jde o všechno! Protože tým, který prohraje jede domů.

SKUPINOVÁ ČÁST

Jako první se hraje skupina A. Hraje se klasickým systémem round robin - ze skupiny postupují vždy dva týmy, které si to následně rozdají v play-off proti prvním dvěma týmům ze skupiny B.

SKUPINA A
 eSuba 2 - 0
 Team KnT 2 - 1
 emperor.lol 1 - 2
 Infernity 0 - 2
SKUPINA A -  HARMONOGRAM
 eSuba 1 : 0 Infernity 
 emperor.lol 0 : 1 Team KnT 
 eSuba 1 : 0 Team KnT 
 Infernity 0 : 1 emperor.lol 
 Team KnT 1 : 0 emperor.lol 

Skupina B začíná od 11:30. 

SKUPINA B
 SGC 2 - 0
 Inside 2 - 1
 eXtatus 1 - 2
 Maserat 0 - 2
SKUPINA B -  HARMONOGRAM
 eXtatus 1 : 0 Maserati 
 SGC 1 : 0 Inside 
 eXtatus 0 : 1 SGC 
 Maserati 0 : 1 Inside 
 eXtatus 0 : 1 Inside 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama