MČR: Představení Rutgen.LoL
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek MČR: Představení Rutgen.LoL

MČR: Představení Rutgen.LoL

derk

derk

15. 10. 2012 12:06

A máme tu představení dalšího týmu, který jede na MČR. Více uvnitř.

Reklama

Z celého MČR budeme přinášet živé zpravodajství - videa, rozhovory, fotky a výsledky - přidejte si nás na FACEBOOK , ať o nic nepřijdete!

Tentokrát jde o to, co "zbylo" z týmu

 FeW GamerS

. Hráči si nakonec vybrali označení

 Rutgen.LoL

a ještě na poslední chvíli měnili soupisku, kvůli osobním či rodinným důvodům některých hráčů. Nakonec se však všechno vyřešilo a tým se na MČR ukáže. Jelikož je tento tým poměrně nový a dalo by se říci, že jde o mix, nemá dlouho historii a úspěchy, o kterých by se dalo psát. Připomeňme si však FeW GamerS, kteří si za poslední rok vydupali veliké uznání jak u nás, tak v Evropě. Nejdříve jsme mohli vidět

 Team INSENIA

, kteřý hrál před několika měsíci (Necromadx, Whenyouseeit, Snapy, morefocus a Warper94, potom se tam vystřídalo několik dalších hráčů). INSENIA změnil název na

 FLYtoHIGH

a následně ještě jednou na

 FeW GamerS

. V době největší slávy si v sestavě Necromadx, Johnny, Rutgen, Whenyouseeit a iKarlik několikrát vybojovoli první příčku v eastovském go4lol a jsou doposud jediným týmem, kterému se to opakovaně (a to hned asi pětkrát) podařilo. Bohužel se tým rozpadnul, hlavně kvůli odchodu do "důchodu" kapitána a stratéga celého týmu - Necromadx, a tím zanikl jeden z nejlepších domácích týmů v historii. Pojďme se už ale podívat, co napsal o nově vzniklém týmu kapitán Dirtgen:

Tým vznikl z top hráču solo que, zakládající hráč je Aeviss (Kainan Kokain), ze začátku jsem dost trolili, ale teď začínáme tryhardit jak jen to jde, co se týče budoucna doufáme, že nás to furt bude bavit, a po MČR se uvídí co se bude dít.

 Vojtěch "

Dirtgen

" Kratěna - AD carry

 Jiří "

Aeviss

" Kubát - Jungle

 Vojtěch "

Bulhar

" Juda - Solo Top

 Marek "

Pointzo

" Truhlář - AP mid

 Pavel "

Walisak

" Křemen - Support

Jako tým jsme nedosáhli prozatím žádné výsledky ale každý jednotlivec má nějaké ty dobré výsledky ať je to výhra několika NC či go4lol až po vyhrané evropské go4lol.

Na konec ještě pár otázek.

 Jak jste se připravovali na MČR?

Na MČR se připravujeme denno denně ať to jsou premady nebo turnaje a doufam ,že se zlepšujeme čím dál tím lépe a doufam ,že odehrajem co nejlepší výsledky a nebudem dělat ostudu.

 Kdo si myslíte, že má největší šanci dostat se do finále?

Šanci dostat se do finále má opravdu každý, protože každý může překvapit ale myslím si ,že to bude eSuba a eXtatus ale radši bych tam viděl eSubu a BVM.

 Jak moc si věříte? Bojíte se někoho?

Doufam, že každý s nás si věří a předvede opravdu co v něm je, nikoho se nebojíme, to ke hře jako je League of Legends nepatří.

 Jste spokojeni s cenami, které v turnaji jsou?

Ceny jsou opradu atraktivní a každý tým se po nich bude sápat jak pták po flusu.

 Jaké máte plány do budoucna?

Jak už jsem psal předtím nikdo neví jak to bude vypadat po MČR.

MČR: Představení Rutgen.LoL
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama