MČR: Představení Gunrunners
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek MČR: Představení Gunrunners

MČR: Představení Gunrunners

derk

derk

14. 10. 2012 13:29

Dnes vám představíme prvního z účastníků nejprestižnějšího českého turnaje, tým který se utká o titul Mistra ČR v League of Legends.

Reklama

Pojďme se podívat na to, co o týmu napsal Shadehaluz.

Tým s původním názvem "Deal with it" jsem založil já spolu s Afrikou, na konci října minulého roku a to hlavně za účelem zúčastnit se CZC Challenge. Tak jsem asi 2 dny předtím sehnal lidi ^^, původní sestava byla: (já) Shadehaluz (mid), Afrikayo (tehdy ještě support), Mzt69 (ad), PokemasterTT (top), Eleer (jungle). Po skončení CZC Challenge Eleer tým opustil a Afrikayo se přesunul z pozice supporta na pozici junglera, na pozici supporta se to tenkrát furt střídalo. Někdy v březnu Mzt69 přestal hrát a jeho pozici (ad) nastoupil "slavný" Clusioff ^^, kterého jsme ale asi po 2 měsících kickli, jelikož se to s ním v týmu nedalo vydržet (s ním jsme kopli i supporta umbal cy). A na ad se vrátil zase Mzt69 a na supporta přišel Uroroboros. Někdy na začátku června jsme opět měnili sestavu, opět supporta a tentokrát i top jelikož PokemasterTT, na tým neměl čas. Na top přišel AC3 Bronko a na supporta the Caso (tenkrát ještě CasiCaso). V této sestavě jsme přešli na začátku léta pod Gunrunners a hráli jsme v ní v podstatě až skoro do konce srpna, s tím že Mzt69 (teď již Mzt Americayo) tu skoro celý červenec nebyl a tudíž jsme za něj měli několik hostů. Pár týdnů před koncem srpna nahradil Mztho Leniora. Začátkem září a tedy i školního roku, jsme se dá se říct "rozpadli" a zbyl jsem jen já s Afrikou, jelikož AC3 Bronko již nemá čas na týmové hraní a MČR pro něj bude tedy asi poslední akce. A s bot lajnou byl problém již delší dobu a chtěli jsme ji vyměnit za jiný. Zatím jsme se stále neustálili, takže nedokážu říct co bude dál. Snad se již ustálíme a budeme v Season 3 schopni konkurovat top CZ/SK týmům. Sestava pro MČR  Filip "

Shadehaluz

" Maňas  - AP

 David "

Afrikayo

" Drahovzal  - Jungle

 Michal "

AC3 Bronko

" Šembera  - Solo top

 Ondřej "

fREAK Zeus

" Skála  - Support

 Aleš "

fREAK Sâyn

" Gall  - AD Turnajové úspěchy Pouze 3 výhry v PZ nightcupech a několik 2. a 3. míst. Dále 5.-6. místo v WDGML, ačkoliv to není zrovna dobrý výsledek, pro nás to byl úspěch ^^.

Mini rozhovor

 Jak jste se připravovali na MČR?

Příliš moc ne. Ale tak máme něco natrénováno a pokusíme se s tím na MČR překvapit.

 Kdo si myslíte, že má největší šanci dostat se do finále?

Osobně si myslím, že finále bude určitě eXtatus vs. eSuba.

 Jak moc si věříte? Bojíte se někoho?

Moc od toho nečekáme. Ale budeme se snažit překvapit.

 Jste spokojeni s cenami, které v turnaji jsou?

Rozhodně. Ještě by mohlo být něco za účast (smích).

 Jaké máte plány do budoucna?

Jak jsem již zmiňoval, nedokážu říct co bude dál, jelikož pořád nemáme stálou sestavu. Bot, který s náma bude na MČR s námi pravděpodobně po MČR již hrát nebude. A AC3 Bronko končí s competitive hraním, kvůli nedostatku času. Ale pokusím se dát tým zas dohromady.

MČR: Představení Gunrunners
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama