MČR: Představení eSuba.INTEL
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek MČR: Představení eSuba.INTEL

MČR: Představení eSuba.INTEL

Pavel Mikeš

Pavel Mikeš

17. 10. 2012 13:36

Za sedmero řekami a sedmero horami v jednom království žila skupina dobrodruhů. Říkali si eSuba.INTEL.LoL.

Reklama

                     

Ačkoliv trochu podivné jméno, v kraji bylo zvučné a věhlasné. Hrdinové byli však již unaveni  neustálým bojem s jinými i mezi sebou a začali

 

se opíjet a mastit celý den karty. Meče rezavěly, zbroj byla požírána moly, jeden z hrdinů se dokonce rozhodl pro život chudého učence. Ke konci května však do království zavítal už potřetí hustomegakrutopřísný démon Diablo a rozmetal všechno jako obvykle na padrť. Z popela však nový život povstane a jeden rek jménem

 

Herdyn

nevydržel drásání pocitu jménem svědomí, že přísahal věrnost svému lennímu pánu 

 eSuba, který skupinu zásoboval výbavou a sliboval do budoucna i drahou medovinu a tudíž si nárokoval slávu za jejich skutky. Poté co se vypořádal se zloduchem Diablem ( již potřetí, přiď zas ) se náš rek vydal na misi hledat nové válečníky, aby opět oživil slávu tehdejší skupiny. Byl a žadonil u mnohých, dostal spoustu nabídek i poptávek, ale náš rek měl ambice a chtěl to nejlepší. Nakonec se mu podařilo přesvědčit část skupiny známé tehdy jako  Gateway Entertainment, kteří pomalu sdíleli osud jeho staré. Nyní měl v družině mocné bojovníky: Lukostřelce  Slayer, Felčara  Blßeczech, sličnou čarodějku jménem  Ovdovovač a válečníka, který si říkal  Gornagal. Bylo však třeba hraničáře na průzkum lesa a tak Gornagal změnil profesi. Od té doby zažili mnohé dobrodružství, dokud se Slayer nerozhodl pověsit luk na hřebík. Do party se však brzy připojil šlechtic a princ  Varidas, který však byl moc často povoláván svou zemí na různé diplomatické cesty a mise, a tak na hrdinný boj neměl moc čas. Při cestě jednou z vesnicí však družina narazila na jednoho mladíka, ještě snad dítě. Herdyn ho uviděl a prohlásil: "Síla je s tímto velmi silná." Nuže skupina měla nového lukostřelce, na kterého by Legolas valil brka. Jmenoval se  Nardeus. Od té doby hrdinové obnovují slávu tehdejších dob a žijí šťastně až do smrti.

 Pavel " Herdyn " Mikeš - Solo Top Michal " Gornagal " Fiebich - Jungle Tomáš " Nardeus " Maršálek - AD Carry David " Ovdovovač " Šrom - AP mid Pavel " Blßeczech " Marcinka - SupportTito bojovníci dosáhli již mnohých úspěchů. Jak přední příčky v zahraničních Go4LoL, 4PL a jiných, tak vyhraný královský turnaj Lancraft.Na konec ještě pár otázek na velitele Herdyna. Jak jste se připravovali na MČR?
Když zrovna Vdova netancoval nebo Blbec nepil, snažíli jsme se pro přípravu dělat co nejvíce a dokud nám přála nálada, šlo to celkem hladce.
 Kdo si myslíte, že má největší šanci dostat se do finále?Myslím, že všichni si myslí, že největší šanci má tým eXtatus. Doufáme, že tam na ně budeme čekat. Jak moc si věříte? Bojíte se někoho?Jak podobně řekl jeden z předních světových hráčů, bojíme se spíš vlastních chyb. Pevně věřím, že když podáme náš nejlepší výkon, panny budou omdlévat a štíty se budou lámat v půli. Jste spokojeni s cenami, které v turnaji jsou?Ceny jsou v poměru ke tuzemské scéně opravdu bezkonkurenční a turnaj takového měřítka by si nic jiného nezasloužil. Jaké máte plány do budoucna?Uvidíme, jaké budou mít kluci ambice. Jeden plán je se stát velebnými veterány jako MYM a farmit eura na Go4LoL East, podle jiného plánu zas chceme jít ještě výš.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama