MČR Den 1
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek MČR Den 1

MČR Den 1

derk

derk

20. 10. 2012 05:00

A je to tu. Za chvíli začíná první zápas MČR!

Reklama
Den 1 - sobota (20.10.)
!!! Lajkněte si náš FACEBOOK, ať máte stálý a aktualizovaný přehled po celou dobu turnaje. Na facebooku budeme updatovat každý zápas a postovat i řadu doplňujících informací. A také si tam zahrajeme o několik skvělých cen !!!

Dnes se rozhodne o tom, kdo postoupí ze skupin a s kým se rozloučíme. Skupiny se hrají systémem každý s každým, bo3 (čili na dva vítězné). Z každé skupiny postoupí dva týmy, které si potom zahrají playoff.

!!! LIVE COVERAGE

18:00

eSuba vyhrává i druhou hru a dostává se na první místo ve skupině. Už je jasné, kdo s kým bude hrát semifinále. To se hraje již za hodinu!

eXtatus.EIZO vs. eErinesseSuba vs. Maserati Rock

17:40

eXtatus vyhrává obě hry. První byla velmi vyrovnaná a již to vypadalo, že se Maserati podaří vyhrát. eXtatus však předvedl své zkušenosti a dokázal urvat vítězství pro sebe. Druhá hra už byla pouze takovým dozvukem té první, eXtatus vzal od začátku vše do svých rukou a hra skončila surrenderem.Z prvního místa tedy postuje eXtatus.EIZO a z druhého Maserati Rock. O tom, s kým budou hrát první kolo WB dnes večer rozhodne probíhající zápas eEriness vs. eSuba.

17:00

eSuba poráží v první mapě eEriness. Největší zásluhu si připisuje Ovdovovac a jeho skvěle zahraná Ahri. Další hra začíná za chvíli!

15:20

eXtatus vyhrává i v druhé mapě a získává první vítězství. Necroraisers se připojují ke Gunrunnes a v turnaji končí na děleném 5.-6. místě.

15:10

eEriness vyhráli i druhý zápas. Připisují si první vítězství, Gunrunners již druhou prohru a musíme se s nimi rozloučit. Předvedli pěkný výkon.

Příště snad budou mít i více štěstí!

14:30

eEriness vyhráli první zápas proti Gunrunners a stejně si vedli i favorizovaní eXtatus proti Necroraisers. Začíná další kolo.

11:10

eSuba i Maserati Rock dokázali vyhrát i druhou hru a získali tak celkové vítězství v prvním zápase. Jsou o krok blíž playoff. Další zápas začíná v 13:30. 10:00 eSuba vyhrává první zápas nad Gunrunners a stejně tak Maserati Rock nad Necroraisers. Začíná druhé kolo zápasů!

Skupina A

 eXtatus Necroraisers Maserati Rock

Skupina B

 eSuba eEriness Gunrunners

Seznam zápasů:

9.00 Gunrunners vs. eSuba Maserati Rock vs. Necroraisers13.30 eEriness vs.  Gunrunners eXtatus vs. Necroraisers16.00 eEriness vs.  eSuba eXtatus vs. Maserati Rock19.301. kolo WB 11. kolo WB 2
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama