MČR Den 2
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek MČR Den 2

MČR Den 2

derk

derk

21. 10. 2012 02:32

Včera se odehrály skupiny a první kolo WB. Dnes zjistíme, kdo se stane vítězem celého turnaje!

Reklama
Den 2 - neděle (21.10.)
!!! Lajkněte si náš FACEBOOK, ať máte stálý a aktualizovaný přehled po celou dobu turnaje. Na facebooku budeme updatovat každý zápas a postovat i řadu doplňujících informací. A také si tam zahrajeme o několik skvělých cen !!!

LIVE REPORT

11:30 eEriness po dvou krásných hrách vyhrává první kolo LB a dostává se do finále LB. Maserati Rock končí na krásném čtvrtém místě. eSuba si mezi tím poradila ve dvou hrách s eXtatusem a posouvají se do grandfinále. Ve 12:30 se bude hrát finále LB, kde si zahrají o postup do grandfinále celky eXtatus a eEriness! 

 

Již máme jen čtyři týmy. Včera jsme se rozloučili s

Gunrunners Necroraisers. Kdo ze zbývajících celků dosáhne na stupínek nejvyšší? Ráno od devíti hodin se budou hrát souběžně dva zápasy - finále WB (vítěz jde rovnou do grandfinále s výhodou jedné mapy) a 1. kolo LB (ten, kdo prohraje končí na 4. místě). Po poledni se odehraje finále LB (poražený končí třetí, vítěz jde do grandfinále). No a nakonec ve čtyři hodiny odpoledne nás čeká samotné grandfinále.!!! 9:00Finále WB eXtatus vs. eSuba1. kolo LB eEriness vs. Maserati Rock!!! 12:30Finále LB!!! 16:00GRANDFINÁLE
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama