MAD Lions po sebevědomém výkonu postupují do finále!
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek MAD Lions po sebevědomém výkonu postupují do finále!

MAD Lions po sebevědomém výkonu postupují do finále!

Honza Fremut

Honza Fremut

5. 4. 2021 17:00

LEC má za sebou semifinále, ze kterého vítězně vyšla česká parta!

Reklama

Na starém kontinentu probíhající play-off LEC má za sebou další víkend plný zajímavých soubojů. Českým fanouškům zajisté udělal radost výkon partičky z MAD Lions, naopak fanoušci Fnatic zaplakali. 

Výsledky naleznete také v našem esportovém přehledu v bočním panelu webu.


Fnatic se loučí s play-off, jejich přemožitelé ovšem také!

Po hladkém vítězství v prvním kole se Fnatic minulý pátek postavili proti Schalke 04, kterým se již dříve podařilo velmi zatopit G2 Esports. Po postupu proti SK Gaming si parta z Fnatic pochvala dobrý výkon, upozorňovala na to, že je třeba vyvarovat se zbytečným chybám, jenž by je v dalších kolech mohly stát postup, ale že si věří. Jakobychom při pátečním souboji s Schalke sledovali úplně jiné Fnatic. 

Již do prvního zápasu Nisqy a spol. nevstoupili ideálně, jejich soupeř si připisoval jeden důležitý objectiv za druhým a svůj náskok postupně zvyšoval. Ve chvíli, kdy ve 12. minutě byli Fnatic již o dvě turrety chudší, bylo jasné, kdo bude korigovat zbytek zápasu. Další dva zápasy měli vcelku podobný průběh, jen skóre bylo pro Fnatic ještě krutější. Ve druhé hře si evropský hegemon připsal pouhých šest killů, zatímco jejich soupeř 21. Nebylo to o chybách jednotlivců, nutno uznat, že výkon všech hráčů Fnatic byl daleko od ideálu a ani teamplay nebyl nikterak oslnivý. Cenu pro nejlepšího hráče série si převzal support LIMIT, nemělo bychom ovšem také zapomenout na Abbedaggeho, který ve třech hrách umřel pouze čtyřikrát a ukořistil 16 killů. 

Schalke při nedělním večeru čekal další těžký oříšek, na kterém si již ovšem vylámali zuby. Nejednalo se o nikoho jiného než Rogue, kteří v prvním kole padli proti MAD Lions a museli se poroučet do Loser’s bracketu. V této sérii jakoby kouzlo, které se kolem Schalke v play-off rozvinulo, pominulo. První hru s přehledem vyhrála pětice vedená Larssenem, ve druhé se sice podařilo Giliusovi a spol. srovnat, zbytek her ovšem patřil Rogue. Ocenění za své výkony si vysloušil marksman Hans sama, který se nyní se svým týmem může připravovat na zajímavé semifinále proti G2 Esports. 

Botlane MAD Lions dominovala, Carzzy se podívá do finále!

Vítězové prvního kola Winner’s bracketu se mohli těšit na přímý postup do semifinále, odkud je dělila jedna vyhraná série od vytoužené účasti ve finále. Nejednalo se o nikoho jiného než G2 Esports a MAD Lions, jenž se proti sobě postavili tuto sobotu. 

G2 Esports si pro tuto důležitou sérii připravili zajímavou herní strategii, kdy zatímco Caps dostal do svých rukou ADC (v první hře Tristanu, ve druhé Luciana), Rekkles hrál na botlane Karmu. Nutno ovšem uznat, že tato taktika MAD Lions nijak více neohrozila a bez větších potíží vedli sérii poměrem 2:0. Po těchto dvou hrách měl Carzzy skóre 23/3/16. Od třetí hry G2 Esports přešli zpět na klasické rozestavení, díky čemuž vyhráli alespoň třetí hru. V závěrečné čtvrté již znovu dominovala partička z MAD Lions, která se nyní může těšit na svou první účast ve finále!

MAD Lions po sebevědomém výkonu postupují do finále!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama