MAD Lions KOI zahodili sérii proti BDS, Fnatic zpátky ve formě?
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek MAD Lions KOI zahodili sérii proti BDS, Fnatic zpátky ve formě?

MAD Lions KOI zahodili sérii proti BDS, Fnatic zpátky ve formě?

Reibl

Reibl

Vyhrocený duel mezi francouzskou a španělskou organizací a souboj českých midařů. První týden play-off přinesl několik zajímavých momentů.

Reklama

První týden letního play-off nepřinesl co do výsledků velká překvapení, přesto některé výkony týmů stály za pozornost. Hned na úvod se rozjeli SK Gaming, kteří navázali na formu ze základní části. Tedy aspoň proti Heretics. Těm aktuální patch podle slov Jankose vůbec nesedl.

Na stejné straně vyřazovacího pavouka bojovali také čeští midaři Humanoid a Jackies. Lépe do zápasu odstartoval Jackies a fanoušci Fnatic byli opět jak na trní. Série proher ovšem brzy doznala konce, když Fnatic celou sérii otočili. V pondělí pak tým zdolal SK Gaming, jejichž forma opět doznala v play-off konce.

Fnatic se tak nejen posouvají do Bo5 části, ale zároveň mají jistotu Season Finals a nejhůř třetího místa v letním splitu.

Ožehavý duel francouzských BDS a španělských MAD Lions KOI přinesl zábavu, zvrat a (ne)kvalitní League of Legends. Ačkoliv MDK vyhráli první hru, vedli valnou většinu druhé i třetí hry, odcházejí s prohrou 1:2.

Mezitím Karmine Corp ukázali celkem slušný výkon proti favoritům G2 Esports. Ačkoliv je neminula prohra 0:2, jejich forma jim dává do spodní části pavouka značnou naději. G2 pak tradičně přejeli BDS.

Příští týden nás tím pádem čeká již legendární duel mezi Fnatic a G2. Oba celky mají jistotu Season Finals, tudíž se nehraje o nic víc než o čest. Dočkáme se vyhroceného duelu plného netradičních picků?

4 ze 6 týmů mají jisté místo v Season Finals

Ve spodní části play-off jde o mnohem více. Situace je totiž následující - G2, Fnatic, BDS a MDK mají jistotu Season Finals. SK Gaming, Heretics, GIANTX a Karmine Corp nikoliv.

Karmine Corp musejí uhrát TOP 3, tedy dostat se přes MDK, SK Gaming a nejlepšího ze zbylé trojice ve spodní části. GIANTX čeká prakticky totožný scénář. SK Gaming a Heretics aktuálně postupují na body a pokud prohrají své další duely, stačí jim, aby BDS a MDK porazili zbytek.

MAD Lions KOI zahodili sérii proti BDS, Fnatic zpátky ve formě?
i Zdroj: lol.fandom.com

Bez postupu do Season Finals sezóna pro LEC celky končí. Pouze přes závěrečnou část LEC sezóny se lze kvalifikovat na Worlds.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama