Lunar Revel je tu!
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Lunar Revel je tu!

Lunar Revel je tu!

derk

derk

Tak jsme se přece jen dočkali. Dnešním dnem se ve hře objevil Lunar Revel, který s sebou přináší celou řadu novinek.

Reklama
Lunar Revel je tu!

Lunar Revel je tematické herní období, trvá

ode dneška až do 11. 2. 2014

- v této době můžete kupovat tematické skiny na šampiony, na wardky, získávat ikony a další. 

1) Nové skiny

2) Nové skiny na wardky

3) Nové summoner ikony

4) Mystery Gift je zpět

5) Nové bundly

Novinka je dlouhá, proto si dovolíme stručný obsah.  1) Nové skiny Jako první tu máme tři zcela nové skiny - konkrétně Dragonblade Riven, Lunar Goddess Diana a Warring Kingdoms Tryndamere. Riven stojí 1350 RP, ostatní 975 RP. Riven a Tryndamera si můžete koupit pouze do konce Lunar Revelu (11. 2.), Diana je v obchodě permanentně.

Dragonblade Riven - 1350 RP

(limitovaný)

Lunar Revel je tu!
Lunar Goddess Diana - 975 RP

(normální)

Lunar Revel je tu!
Warring Kingdoms Tryndamere - 975 RP

(limitovaný)

Lunar Revel je tu!

2) Nové skiny na wardky

Jako další tu máme tematické skiny na wardky. Jsou celkem čtyři a všechny z nich si můžete po celou dobu Lunar Revelu vyzkoušet úplně zdarma. Pokud se vám některá bude líbit, můžete si ji koupit za 640 RP. Wardky se budou dát pořídit ještě týden po skončení Lunar Revelu, čili až do 18. 2. 2014, pokud se vám ale nějaká líbí, určitě je lepší ji koupit dříve.

Gong Ward - 640 RP
Lunar Revel je tu!
Banner of the Horse Ward - 640 RP
Lunar Revel je tu!
Banner of the Serpent Ward - 640 RP
Lunar Revel je tu!
Lantern of the Serpent Ward - 640 RP
Lunar Revel je tu!

3) Nové summoner ikony

V období Lunar Revelu také můžete získat celou řadu nových summoner ikonek. 

The Year of the Horse Icon:

K získání této ikonky je třeba vyhrát alespoň jednu hru v normálním matchmaking módu na jakékoliv mapě. Nepočítají se hry proti botům a custom hry.

Icon of Lunar Goddess Diana:

K získání této ikony je třeba přihlásit se do hry spolu s alespoň jedním kamarádem a odehrát dvě hry na jedné z map Twisted Treeline anebo Crystal Scar (Dominion). Opět se nepočítají hry proti botům a custom hry.

Icon of Dragonblade Riven:

K získání této ikony je třeba přihlásit se do hry spolu s alespoň jedním kamarádem a odehrát dvě hry na mapě Howling Abyss. Opět se nepočítají hry proti botům a custom hry.

Icon of Warring Kingdoms Tryndamere:

K získání této ikony je třeba přihlásit se do hry spolu s alespoň jedním kamarádem a odehrát dvě hry na mapě Summoner’s Rift. Opět se nepočítají hry proti botům a custom hry.

Následně můžete získat ještě jednu ze tří ikonek mimo hru. Stačí jít na oficiální promo stránky Lunar Revelu ( pro EUNE zde ) a "zvolit" si jednu ze tří cest - cestu Síly, Pravdy či Svobody (musíte být přihlášení na oficiálním webu).  4) Mystery Gift je zpět Zpět je také Mystery Gift - funkce v obchodě, díky které můžete koupit kamarádovi "tajemný" dárek za 490 RP. Z Mystery Giftu se může vyklubat jakýkoliv skin, který stojí minimálně 520 RP (krom několika starých, limitovaných skinů, jako jsou třeba PAX skiny a skiny za achievementy). V Mysrery Giftu se může objevit třeba i Spirit Guard Udyr či Pulsefire Ezreal.

5) Nové bundly

Ve hře je také několik nových bundlů - samozřejmě s tematikou Lunar Revelu. Se slevou až 25% si můžete koupit staré i nové Lunar Revel skiny i spolu s šampiony. Bundly jsou flexibilní - pokud nějakou položku již máte, o to bude bundle levnější. 

Lunar Revel je tu!
Nezapomeňte se také podívat na oficiální promo stránku na webu League of Legends, kde najdete všechny informace graficky zpracované.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama