LPL zná už všechny týmy, které uvidíme na Worlds 2023, mezi hráči nebude chybět ani TheShy
i Zdroj: Gary Handley/Riot Games
eSport League of Legends Článek LPL zná už všechny týmy, které uvidíme na Worlds 2023, mezi hráči nebude chybět ani TheShy

LPL zná už všechny týmy, které uvidíme na Worlds 2023, mezi hráči nebude chybět ani TheShy

Maarty

Maarty

9. 8. 2023 19:32

Světový šampionát se nám nezadržitelně blíží a čínský region jako první zná všechny své čtyři organizace, které je letos zastoupí. Kromě Weibo Gaming nebudou chybět ani JD Gaming a Bilibili Gaming, doplněné navíc o LNG Esports.

Reklama

Síla Číny byla na letošním prvním globálním turnaji nepopsatelná. Týmy BLG a JDG v turnaji bojovali mezi sebou několikrát i v samotném finále. Podobný příběh se odehrával i v základní části letního splitu, kdy BLG poprvé dokázali získat výhodu a skončit na prvním místě. JDG ale neotálelo a comeback na vrchol netrval dlouho.

V momentě, kdy se týmy poprvé proti sobě objevily v semifinále letních play-offs, JDG přejelo dosud neporažené a diskutabilně silnější BLG se skóre 3-0. Můžeme tedy spekulovat, že po tolika Bo5 střetech si čínské druhé housle už vytvořiliy mentální blok, který pak vedl i k prohře proti LNG.

LPL je jednoznačně silnější než kdy jindy s týmy, které bojují doslova o každou mapu série. O tom, jestli Ruler se svým týmem dokáže letos vyhrát všechny turnaje, se dozvíme brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama