Loser queue neexistuje, tvrdí Riot
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Loser queue neexistuje, tvrdí Riot

Loser queue neexistuje, tvrdí Riot

Giry

Giry

11. 2. 2024 13:46

Ne, opravdu vám vývojáři nepřiřazují úmyslně spoluhráče, kteří jen prohrávají. Vývojář vyvrátil tuto konspirační teorii na Twitteru.

Reklama

Vaše MMR (match-making rating) je to jediné, co ovlivňuje, jaké spoluhráče dostanete, tvrdí Riot Phroxzon, vedoucí gameplay designér. Rozhodně prý nejde o to, že by Riot schválně dosadil intery do vašeho týmu a proti vám nasadil smurfy.

Podle Phroxzona se může stát, že v některých hrách bude váš tým k ničemu a prohraje vám hru, během delšího období ale záleží čistě na vašich schopnostech, jak vysoko dokážete v hodnoceném žebříčku vyšplhat.

Vývojář také zmínil, jaké tři nejčastější chyby hráči dělají a přitom je nevidí a namísto toho hledají chyby u svých spoluhráčů:

  • Hráči nevyužívají své vedení a hrají pasivně, i když by mohli více prohlubovat propast mezi protihráči.
  • Vyhnout se lze až 95 % smrtí, dokud nejste v opravdu vysoké divizi. Stačí se prý podívat na své zápasy, vyhodnotit důvod smrti a poučit se z toho do příště.
  • Hráči by měli pracovat se silnými stránkami svého týmu a měli by identifikovat a eliminovat silné stránky nepřátel - například gankovat linku, která má největší šanci potahat hru.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama