Lore 8. - mix
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Lore 8. - mix

Lore 8. - mix

derk

derk

31. 8. 2013 10:11

Máme tu další zajímavý příběh z lore. Přejeme příjemnou zábavu.

Reklama
Lore 8. - mix

Caitlyn otevřela oči a opatrně otočila hlavou. U ohniště nikdo nebyl, dokonce ani mechanické rukavice Vi se nikde neválely. Posadila se a dala si deku kolem ramen. I když byla daleko od Freljordu, přísahala by, že ranní počasí bylo po celém Valoranu stejné. Znovu se rozhlédla po mýtině a přemýšlela, kde všichni jsou. Zvedla se a vzala do ruky svojí zbraň, ocel byla chladnější než obvykle a Caitlyn měla co dělat, aby pušku neupustila. Všimla si vyšlapané cestičky, která vedla od ohniště směrem k lesu. Než se však stačila rozhodnout, jestli se po ní má vydat, nebo čekat až se ostatní vrátí, rozlehl se lesem zvuk kopyt. Cait okamžitě sebrala svůj klobouk ze země a schovala se za nejbližší strom. Jezdec se pomalu blížil a kopyta bílého koně se ozývala stále hlasitěji. Šerifka si klekla na zem a opřela si pušku o rameno. Než stačila pořádně zamířit, obrovská mechanická ruka odstrčila zbraň stranou. Caitlyn se podívala na Vi a ta jen bezeslova zavrtěla hlavou a ukázala na druhý konec mýtiny. Za stromy se krčila Lux s Fiorou.

♦♦♦

Irelia se vyhnula obrovské sekeře a ušklíbla se na Dariuse, který začal nadávat. Bylo mu jasné, že tohle nepřežije. Ani jeho summoner nebyl moc nadšený, nakonec nařídil Dariusovi aby se stáhl za věž. Noxian se otočil zády k Irelii a ona věděla, že to je její okamžik. Rozeběhla se směrem k němu a dřív než stačil summoner vymyslet co bude dělat dál, Darius zůstal stát omráčený kousek od věže. Irelia se pousmála a lehce naznačila meči aby dokončil svojí práci.

„First Blood!“ rozeznělo se po aréně.

„Dobrá práce,“ ozval se Xinův hlas vedle ní a ona jen tiše přikývla.

Krystal na jejím meči ještě chvilku zářil žlutou barvou a pak zhasl. Irelia se pomalu odebrala za svojí věž, šťastná, že jí její summoner nezastavil. Teď už ale souhlasila s jeho návrhem aby se vrátila a zbytečně neriskovala. Meč se zabořil do země před ní a než skončil recall, stihla z něho ještě setřít krev.

V základně se opět potkala s Karmou, která jí jen lehce poplácala po zádech. Irelia pokrčila rameny a následovala další vlnu minionů zpátky na linku. Ahri mezitím stihla zabít Cassiopeiu a Sivir s pomocí Xina zatlačila Dravena od jejich věže. Irelia začala opět přemýšlet nad tím, co se stalo v Zaunu. Do reality jí vrátila Dariusova sekera, která se s nepříjemným zadrčením odrazila od její meč.

♦♦♦

Riven vyšla z krčmy a znepokojeně se rozhlédla kolem. Venku bylo chladno. Nepříjemný studený vítr se jí opřel do zad a Riven se rukou opřela o dveře aby nespadla. Zvedla hlavu a zahleděla se před sebe. Obrovské hory se tyčily do výše a ona věděla, že jí bude stát hodně sil, než se dostane na druhou stranu. Znechuceně zavrtěla hlavou a vydala se na cestu. Když vstoupila do malého lesa, měla pocit, jako by jí někdo sledoval. Přemýšlela jestli by se hory daly přejít ještě jinou cestou, ale nakonec všechny nápady zavrhla. Potřebovala být v Zaunu co nejdřív a nemohla si dovolit takové zdržení. Mohla jen doufat, že ať už jí sleduje kdokoliv, přestane ho to bavit. Opřela si pravou ruku o meč, který se jí houpal u pasu a pokračovala v cestě. Celý den jen míjela strom za stromem. Občas se musela přebrodit přes malý potok a chladný vzduch z hor vše jen zhoršoval. Když dorazila k úpatí hor bylo už šero. Pocit, že jí někdo pozoruje nezmizel, a tak se rozhodla najít nějaký výklenek a rozdělat oheň. K jejímu štěstí našla malou jeskyni kde se mohla schovat před nočním mrazem.  Vešla dovnitř a nadechla se. Vzduch uvnitř byl vlhký, ale bylo tam větší teplo než venku. U stěn jeskyně, leželo nějaké dřevo a listí, dost na to, aby mohla rozdělat oheň.

„Právě včas,“ zašeptala Riven, když se před ní rozhořel malý plamen.

Venku už byla tma a pomalu se blížila sněhová bouře. Riven si hned vzpoměla, proč nemá ráda hory. Sedla si vedle ohniště a vyndala z kapsy váček se sušeným masem. Než si však stihla kousnout, objevil se ve vchodu jeskyně obrovský černý stín. Okamžite sevřela meč a stoupla si ke stěně. Záře z ohniště a jejího meče teď lehce ozařovali návštěvníka jeskyně. I tak Riven nemohla odhadnout nic víc, než to, že je to obrovské zvíře.

Předchozí články:

7) Miss Fortune 6)

Irelia/Riven 

5)  Irelia - Zaun 4) 

Demacia / Piltover

3)  Du Coteau (Cassiopeia, Katarina, LeBlanc) 2)  Caitlyn - Demacia/Piltover 1) 

Riven, the Exile
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama