Lore 7. - Miss Fortune
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Lore 7. - Miss Fortune

Lore 7. - Miss Fortune

derk

derk

27. 7. 2013 08:44

Máme tu další, v pořadí již sedmý díl lore. Tentokrát o oblíbené červenovlasé šampionce Miss Fortune.

Reklama

Sarah seděla na kraji mola a koukala na moře. Voda se líně pohybovala, občas se objevila malá vlna a ona musela zvednout nohy, aby jí uhnula. Slunce pomalu zapadalo za obzorem a Bilgewater byl zalitý večerními paprsky. Vzduch byl cítit solí a alkoholem. Molo bylo vedle malé hospody, pravděpodobně té nejodpornější v celém městě. Piráti z nejnižších vrstev se tam scházeli, aby si vyměnili své historky o lodích, které přepadli. Její oběť byla uvnitř. Sarah se bezelstně usmála a podívala se na svoje zbraně. 'Shock' a 'Awe' ležely na molu vedle ní. Muž kterého měla zabít tentokrát, byl jeden z těch nejnechutnějších pirátů jaké kdy potkala. A že jich potkala už hodně. Od té doby co ten vyšinutý chlap zabil její rodinu nedělala nic jiného.

V noci se jí často zdálo o tom, jak přišla domů a našla svojí matku v kaluži krve. Předtím než dostala ránu do hlavy a omdlela, zahlédla toho, kdo to způsobil. Červené oči a pirátský šátek. To bylo všechno. Pak už si nepamatovala nic. Vzbudila se až za pár hodin, jejich dům byl plný policistů. Ale nakonec se stejně nic nevyřešilo. Policie nikdy nic nenašla, nebo se ani nesnažila.

Ze vzpomínek ji vytrhla slaná voda. Během jejího vzpomínání se moře trochu rozbouřilo a jedna z větších vln se jí roztříštila o nohy a pár kapek jí přistálo na rtech. Slízla kapky a obličej se jí zkřivil zhnusením. Chuť slané vody jí vždycky obrátila žaludek naruby. Posunula se a skrčila nohy, její podpatky přesně zapadly do mezery mezi napůl prohnilá prkna mola. Opřela si bradu o kolena a zavřela oči. Šum vody a křik ptáků ji uklidňoval.

Dveře hospody se otevřely dokořán a hluk z hospody vyrušil Sarah z jejího rozjímání. Pravou rukou sevřela pažbu jedné ze zbraní. Podle rytby na pažbě ihned poznala, že je to 'Awe'. Nikdy by to nepřiznala, ale v hloubi duše věděla, že tuhle měla radši. Nadechla se a lehce natočila hlavu, aby viděla na otevřené dveře.

Skupina mladých pirátů se vypotácela ze dveří. Jeden z nich zakopl a spadl na zem. Lahev rumu v jeho ruce se rozbila a pach alkoholu zesílil. Sarah se pousmála a postavila se. 'Shock' a 'Awe' schovala za záda a pomalou chůzí se vydala směrem k pirátům. Úsměv jí hrál na tváři a její rudé vlasy se zaleskly v osvětlení z hospody.

Piráti na ní jen zírali a nejspíš si ani neuvědomovali, že je to nejznámější lovkyně odměn v celém Bilgewateru. Celá skupina měla poměrně dost vypito a tak se chovali mnohem víc oplzle než normálně. Jeden z pirátů si rozepnul pásek a jeho roztrhané kalhoty se sesunuly k zemi. Sarah se usmála ještě víc. Tohle byla obvyklá reakce všech chlapů. Nepřekvapovalo ji to. Věděla, že je jedna z nejhezčích ženských v Bilgewateru a jen tak někdo to nezmění. Došla k mladému pirátovi a podívala se na jeho kalhoty na zemi. Její pohled byl doprovázen povzbutováním jeho kamarádů. Mladík zvedl ruku a nasměroval jí k jejímu obličeji. Než se jí však stihl dotknout, malá stříbrná kulka mu vyvrtala díru do břicha. Ostatní se ani nestihli vzpamatovat, když se večerním městem rozlehlo několik dalších výstřelů.

Sarah překročila mrtvá těla a zavrtěla hlavou. Byla si jistá, že to byla skupina, která patřila k jejímu cíli, ale on mezi nimi nebyl. Popošla na okraj mola a položila zbraně na jeden ze sudů. Dveře hospody teď měla za zády, takže jí nikdo zevnitř nemohl vidět. Vytáhla z kapsy malý červený šátek a začala čistit své zbraně.

Lore 7. - Miss Fortune

„Co se tu sakra stalo?“ ozvalo se jí za zády.

Mohutný muž stál před hromadou jeho mrtvých kumpánů. Sarah sevřela zbraně v rukou a mlčky stála ve stínu dveří. Muž zkoumal mrtvoly a nadával. Otočil se a poslední, co ve svém životě viděl, byl záblesk zbraně. Ze 'Shock' se ještě kouřilo, když ji sklonila k zemi. Další odměna v kapse. Nohou otočila mrtvé tělo na záda, aby se ujistila, že to byl on. Ušklíbla se nad jeho zjizveným obličejem a odešla z mola.

Prošla pár temnými uličkami k zchátralé budově a bez zaklepání vešla dovnitř. V místnosti byl jen malý stůl a u něj seděl muž s černým kabátem a páskou přes oko.

„Tak?“ zeptal se a stoupl si.

„Je mrtvý,“ odpověděla a opřela se o stůl. „Teď tvoje část dohody.“

„Jméno lodi bude stačit?“ Muž se usmál a naklonil se blíž.

„Mělo by,“ odpověděla Sarah.

„Dead Pool.“ Muž se naklonil ještě blíž.

Došlo jí, co chce udělat. A tak, dříve než jí muž stihl políbit, se otočila a odešla.

„Zatracená Miss Fortune,“ bylo to poslední co slyšela než vyšla ze dveří.

Povídku napsala Scarlet Strange, www.fanfiction.netPředchozí články:6) Irelia/Riven 5) Irelia - Zaun4) Demacia / Piltover3) Du Coteau (Cassiopeia, Katarina, LeBlanc)2) Caitlyn - Demacia/Piltover1) Riven, the Exile
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama