LoR Masters Europe - Máte na to být šampionem?
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky Legends of Runeterra Článek LoR Masters Europe - Máte na to být šampionem?

LoR Masters Europe - Máte na to být šampionem?

Matěj Vlček

Matěj Vlček

21. 9. 2020 15:00

Překvapení neustávají a kromě dalších dvou expanzí v rámci Call of the Mountain nás čeká evropský šampionát v Legends of Runeterra.

Reklama

Riot Games přišel po vydání regionu Targon se šampionátem, který tento nový obsah zahrnuje – The Legends of Runeterra Masters Europe – Chronicles of Targon. Povíme si o tom, jak bude šampionát probíhat, jaké jsou podmínky pro účast a hlavně – jak se můžete také zúčastnit.


Pozice na hodnoceném žebříčku

Prvním klíčovým faktorem pro LoR Masters Europe bude vaše pozice na takzvaném Ladderu. Do 12. října mají hráči čas svoji pozici na tomto ladderu dostat na co nejvyšší hodnotu, přičemž výsledné hodnoty budou počítány jak pro jedince, tak pro státy, ve kterých se hráči nacházejí. Důležitá je tedy i kvantita takových hráčů, protože ty státy s největším obsazením a nejvyšším hodnocením budou mít tu možnost se utkat s ostatními. Následně bude vybráno 16 nejlepších hráčů z různých zemí, kteří se proti sobě utkají v Group Stage, který začne 7. listopadu. Výsledek tohoto kola budeme znát 22. listopadu. Poté nás čeká čtvrtfinále 28. listopadu, ve kterém se utkají dva nejlepší týmy ze čtyř skupin. Bitvu završí semifinále a velké finále 29. listopadu.

LoR Masters Europe - Máte na to být šampionem?


Popis formátu

Týmy jsou složeny ze tří hráčů, přičemž pouze dva z nich musí být v divizi Master, třetí nemusí tuto podmínku splňovat. Jedná se ovšem stále o tři nejlepší hráče z jejich země.

LoR Masters Europe - Máte na to být šampionem?

Group Stages bude obýváno 16 týmy, rozdělenými do čtyř skupin. Každ tým musí v průběhu tří týdnů odehrát proti všem ostatním dvě utkání. Následně budou z každé skupiny vybrány dva nejlepší týmy, které postoupí již zmíněným způsobem do čtvrtfinále. Každý týden se týmy sejdou, aby vytvořily celkem devět balíků, se kterými se daný týden bude hrát. Jediné, co bude všem známo, jsou ovšem šampioni v balíku, zbytek je ponechán v utajení. Každé utkání probíhá ve formátu best-of-five (Nejvíce výher z pěti zápasů) a na začátku každého utkání bude probíhat ban fáze, kdy tým zakáže oponentovi tři šampiony. Zápas bude členěn jako 3v3 a po výhře je týmu zněmožněno znovu hrát vítězný balík.

LoR Masters Europe - Máte na to být šampionem?


Jak se můžete zúčastnit?

  • Podmínky
    • Umístit se na třetím a vyšším postu ve své zemi (není třeba být v divizi Master)
    • Zahrát minimálně 40 hodnocených zápasů

Všem přejeme hodně štěstí a doufáme, že se Masters všichni zúčastníte!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama