LoL Cribs - Cloud 9
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LoL Cribs - Cloud 9

LoL Cribs - Cloud 9

derk

derk

10. 11. 2013 13:52

Pojďte se s námi podívat na to, jak si žijí hráči bezkonkurenčně nejlepšího amerického týmu současnosti - Cloud 9.

Reklama

Po delší době jsme tu s novým dílem LoL Cribs - seriálu, ve kterém se můžete podívat na to, v jakém místě žijí a trénují hráči jednotlivých týmů. Tentokrát se podíváme na Cloud 9, tým, který na S3WC nejlépe reprezentoval Ameriku a ve čtvrtfinále dal zabrat i evropským šampionům Fnatic.

Cloud 9 známe poměrně krátkou dobu, v poslední sezóně se ale dokázali vypracovat mezi světovou špičku a v Americe nemají prakticky žádnou konkurenci. Což dokazuje také jejich první místo ve skupinové části letní LCS (s neuvěřitelným a celosvětově nejlepším poměrem výher proher - 25-3) a následně i první místo v LCS play-off, kde neztratili ani jednu hru.

Je docela zajímavé porovnat, jak si žijí "nováčci" v LCS Cloud 9 v porovnání se známějšími americkými celky, které mají delší historii a několikanásobně větší rozpočet. Doporučujeme podívat se také na Gaming House TSM, CLG anebo Curse - trojice nejbohatších týmů v Americe. Rozdíl mezi zlatými klikami, bazénem, obrovskou kuchyní a tím, že jeden z hráčů Cloud 9 spí doslova ve skříni je poměrně velký. 

Podívejte se také na předchozí díly: LoL Cribs - Team DignitasLoL Cribs - compLexity Gaming LoL Cribs - Wayi SpiderLoL Cribs - Royal ClubLoL Cribs - Team VulcunLoL Cribs - Team SolomidLoL Cribs - Curse GamingLoL Cribs - Counter Logic Gaming 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama