LegendCon: Týmy a turnaje
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek LegendCon: Týmy a turnaje

LegendCon: Týmy a turnaje

derk

derk

LegendCon začíná již za několik dní a my vám konečně představíme týmy a systém turnajů, které na místě budou probíhat.

Reklama

LegendCon probíhá od 

31. 1. - 2. 2. 2014

. Hlavní program se koná v pátek a v sobotu. Kompletní informace o LegendConu (jak se tam dostat, jak získat lístky, na co se můžete těšit) najdete v tomto článku. 

Všechny potřebné informace:

 

http://www.tryhard.cz/novinky/1039-legendcon-blizsi-informaceFacebooková událost:

 

https://www.facebook.com/events/185571751653268

Nejdříve se podíváme na čtveřici týmů, které uvidíme v hlavním turnaji a jeho průběh. Jde o organizace eSuba, eXtatus, Frozen Riders a Inside Games. Týmy se střetnou v single elimination play-off. V pátek se budou hrát oba semi-finálové zápasy (od 12:00 a od 18:00). V sobotu se hraje zápas o třetí místo a finále (stejné časy). Všechny zápasy jsou bo3 - tedy na dvě vítězné mapy.

eSuba

 Cuketka - Top

 Pinkysek - Jungle

 Hlizak - Mid

 Insidit - Marksman

 Eze - Support

Popis přednášky (pátek dopoledne)

Představení tvůrců, projektu a pořadu Summoners Questions od vzniku po současnou podobu. Tvorba pořadu, otázky a grafická úprava. Představení hostů pořadu a akcí, které budeme natáčet. Závěrečný prostor k tázkám od posluchačů.

eXtatus

 Msten - Top

 Dirtgen - Jungle

 Ovdovovac - Mid

 ArmyOfOne - Marksman

 boka - Support

Popis přednášky (neděle dopoledne)

Ad Carry,kapitán eXtatusu a jeden z najlepších slovenských hráčov na našej scéne vám povie niečo viac o základoch bot linky,úloha Ad Carry od early gamu až do late gamu,itemy,tierlist,synergia na bot linke,ako rénovať a na čo je dôležité sa sústrediť.

Inside Games

 Derp - Top

 Bhalos - Jungle

 N3ky - Mid

 Worry - Marksman

 Fraaj - Support

Popis přednášky (neděle dopoledne)

Na co se můžete těšit? Přednášku povede manažer a spolumajitel týmu Vojtěch "Nevada" Kropáč, pohovoří o tom jak vzniklo InsideGames a také o tom co je důležité proto aby se z vaší organizace stala úspěšná organizace. Dále pak se pak můžete těšit také na samotné hráče a trenére InsideGames.LoL týmu a premiéru videa o InsideGames. Jako bonus na naší přednášku zavítá majitel LighCode, jakožto náš sponzor a

pohovoří o novém komunikačním systému pro hráče League of Legends, který vyvíjí ve spolupráci s InsideGames. Těšit se můžete také na soutěž o IG triko :) Doufáme, že Vás naše přednáška zaujala a že Vás dorazí co nejvíce.

Frozen Riders

 odstranovac - Top

 LouGi - Jungle

 Rikytan - Mid

 Baxtrix - Marksman

 Soap - Support

Popis přednášky (sobota dopoledne)

Společně si ukážeme nejen, jak vypadá život profesionálních hráčů, ale jak vypadala i jejich cesta na vrchol. Co musí hráč obětovat, s čím musí počítat a kde má začít? Život počítačového hráče je divoká džungle, kde nic není jisté a přežije pouze nejsilnější. Třeba je to jeden z důvodů, proč lidé odchází z esport průmyslu do tzv. herního důchodu, což si většinou fanoušci nedokáží vysvětlit. Možná se ten brýlatý chlapec musel vyrovnat s íce než naštvanými rodiči. Každý list má 2 strany, přednáška vám přiblíží ráj a peklo, kterým si hráči prochází.

LegendCon: Týmy a turnaje

Krom hlavního turnaje vás ale čeká také celá řada turnajů doprovodných. Každý den se bude hrát jeden 3v3 turnaj a několik 1v1 turnajů - včetně čtvrtku a neděle. Tyto turnaje se navíc dělí na bezplatné a ty, kterých se můžete zúčastnit za drobný poplatek a zahrát si o zajímavé ceny. 

Následuje oficiální vyjádření playzone.

Během těchto čtyř dní od 30. 1. do 2. 2. se odehrají celkem čtyři turnaje tři-na-tři, každý den jeden. Do každého turnaje se může přihlásit až 12 týmů, které se poperou o ceny v podobě libovolné hry od společnosti Playman a další spousty pozorností od partnerů akce. S vítězi jednotlivých turnajů budou také udělány rozhovory.

Registrace do jednotlivého turnaje činí 240 Kč na tým, tedy 80 Kč na hráče. V případě zájmu se týmy mohou zaslat předregistraci na email 

mikula(zavináč)playzone(tečka)cz

. V každém turnaji se utká 12 týmů ve skupinách po třech a vítězové si to pak rozdají v play-off. Hraje se na klasické 3v3 - Twisted Treeline - a vítězem se stává první tým, který zničí "nexus" soupeře.

Více informací o 3v3 zde a o 1v1 zde přímo na playzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama